Boot leg

Model traperica iz 90-ih doživio je veliki povratak, i izvrsno stoji

Apsolutno su dobrodošle u našim ormarima!
Lifestyle / Moda | 23. 02. 2021. u 16:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ako se vratiš nekoliko godina unatrag, sjetit ćeš se da su mnogi od nas bili zaprepašteni i mišlju o uskim, skinny trapericama. Ipak, ako nas je prošlost ičemu naučila, većina se stilova traperica smatra upitnima prije nego što postane široko prihvaćena - čak i obožavana.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Marielle (@mariellehaon)

U ovom slučaju, govorimo o još jednom aktualnom trendu traperica koji posljednjih godina nije bio u fokusu. Vraća se iz 90-ih na velika vrata zbog čega će se nekome možda učiniti staromodnim, ali ove traperice izgledaju ženstvenije od mnogih drugih i s njima možemo složiti i vrlo uglađene kombinacije. I stoga su apsolutno su dobrodošle u našim ormarima!

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Julie (@leasy_inparis)

Ove godine definitivno postoji zanimanje za vrlo različitim stilovima traperica ali, široke, zvonolike nogavice ponovno dominiraju svijetom jeansa!

Ako imaš duge noge, ovaj kroj će ti savršeno pristajati. To je oblik koji slavi duljinu. No, boot leg kroj sjajan i za niže djevojke - vizualno izdužuje noge, uravnotežuju siluetu i čini da izgledamo više, piše miss7.

Naravno, prema modnim pistama i stručnjacima, čini se da traperice zvonolikih nogavica zauzimaju modni tron, ali ono što je zaista važno jest kako se ti osjećaš u njima. Kao i sve traperice ili bilo koji drugi odjevni predmet, najvažnije je da se u njima osjećaš dobro i samopouzdano dok ih nosiš!

Kopirati
Drag cursor here to close