Miss BiH za Miss svijeta

Miss Televoting BiH - pomozite da se odaberu najljepše bh misice

Dok djevojke odbrojavaju dane do finala i vrše svoje posljednje pripreme krenulo je i glasovanje za Miss TELEVOTING BiH 2018.
Lifestyle / Moda | 26. 09. 2018. u 22:22 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Tuzli će u nedelju biti održan izbor za Miss BiH, za naljepšu bh. djevojku koja će sudjelovati na izboru "Miss svijeta 2018".

Nakon priprema na Šibenskoj rivijeri, gdje je domaćin finalisticama hotel Imperial Vodice, slijedi odbrojavanje do početka finalne večeri koje će donijeti nasljednicu još uvijek aktualne misice Aide Karamehmedović.

Djevojke su snimile i photoshootinge sa majicama ponosnog sponzora Babyliss-a i TehnoMag-a od kojih su dobile vrijedne uređaje namijenjih za estetsku pripremu djevojaka kako bi bile spremne za razna video i fotosnimanja.

Nakon niza aktivnosti djevojke su posjetile i obližnje turističko mjesto – srednjovjekovnu tvrđavu sv. Mihovila. Ova znamenitost podignuta je na šezdeset metara visokoj strmoj kamenoj uzvisini. Pod njenim zidinama razvio se Šibenik, najstariji autohtoni hrvatski grad na Jadranu.

Dok djevojke odbrojavaju dane do finala i vrše svoje posljednje pripreme krenulo je i glasovanje za Miss TELEVOTING BiH 2018.

Također, Vi odlučujete tko će biti ovogodišnja MISS TELEVOTING BIH 2018. Svaka od djevojaka ima i svoj telefonski broj, te možete birajući te brojeve glasati za svoju favoritkinju. Glasovanje je vrlo jednostavno, putem svih fiksnih i mobilnih mreža u BiH i to tako što se bira jedinstveni broj 096 840 8-- i redni broj kandidatkinje od 01
do 19.


Ona djevojka koja bude imala najveći broj poziva (broj za glasovanje naveden na svakoj fotografiji), od danas pa do kraja finalnog izbora, plasirat će se  u TOP 10 na finalnom izboru Miss BiH za Miss Svijeta i ponijet će lentu MISS TELEVOTING BIH 2018. Cijena poziva je 1 KM + 17% PDV.

''Ovogodišnji izbor posvećen je humanitarnoj akciji “I MI HOĆEMO SVOJU ŠKOLU”, kako bi se nabavili instrumenti i obnovila zgrada Srednje muzičke škole u Tuzli. Pozivom na broj 090 290 014 donirate jednu KM + PDV (1,10 KM)“, izjavio je Robert Jovanović, komercijalni direktor i producent izbora Miss BiH za Miss svijeta.

Finalni izbor Miss BiH za Miss Svijeta 2018. je na programu u direktnom prijenosu FTV na dan 30.09. s početkom u 21:00h, a održat će se na sceni Bosanskog kulturnog centra u Tuzli.

Kopirati
Drag cursor here to close