Natjecanje

Miroslav Marijanović i tim Red Carpet frizerskih salona uživali u Barceloni

Godišnji natječaj koji organizira Revlon Prefessional nagrađuje talent najboljih svjetskih umjetnika kose tijekom "The Style Masters Showa".
Lifestyle / Moda | 22. 06. 2018. u 12:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Proteklih dana  Miroslav Marijanović iz frizerskog salona Red Carpet iz Mostara boravio je u Barceloni sa svojim djelatnicima, a povod za putovanje u jedan od najljepših gradova Europe bio je i poziv da bude gost na događaju ”The Style Masters International Awards”, koji je postao nezaboravan događaj u međunarodnom frizerskom kalendaru.

Godišnji natječaj koji organizira Revlon Prefessional nagrađuje talent najboljih svjetskih umjetnika kose tijekom "The Style Masters Showa".

 Filozofija koja stoji iza” The Style Masters Showa” je kreiranje kolekcije zasnovane na konceptu: jedna frizura – tri izgleda, koja pokazuje tehniku, stil, kreativnost i cjelokupni sklad. Ove godine Revlon Prefessional ide korak dalje uklapanjem boje u natjecanje. Frizeri i modeli su podijelili najveću pozornicu sa više od 600 kvadrata u izvedbi uživo koja je zapanjila i oduševila publiku s više od 800 četvornih metara multimedijskih zaslona koji pokazuju vrhunsku tehnologiju koja omogućava projekciju prozora na prozirne tkanine. Međunarodni žiri sastavljen od najvećih imena iz frizerskog i modnog svijeta je izabrao pobjednika od devet međunarodnih finalista. The Best Stage Performance Award je izabran glasanjem uživo tokom Style Masters Show od strane ostalih pobjednika iz drugih zemalja. Pored toga, kako Style Masters nastavlja da podržava novopridošle frizere, talentirani mladi ljudi imaju svoju kategoriju: The Young Talent Award.

''Ovo je posebno za mene, zato što je ovo "10. Style Masters Show" i zato sto svake godine bude nešto novo, posebno i drugačije od prethodnih godina. Predstavljene su nove kolekcije frizura, noviteti u bojenju i oblikovanju kose te razne inovacije za nas frizere.  Pobjednik ovogodišnjeg The Style Masters Show je Španjolska koja je bila i moj favorit. Posebno mi je bilo zanimljivo predstavljanje nove kolekcije muških frizura American Crew, gdje je također bio izabran najbolji frizer za muškarce'', naveo je Miroslav.

U živahnom i povijesnom gradu Barceloni prisustvovalo je vise od 5.000  frizera iz više od 70 zemalja. Iz Bosne i Hercegovine,Srbije,Crne Gore, Makedonije i regije prisustvovalo je oko 100 frizera koji su pored ”The Style Masters Show-a” mogli da vide mnoge znamenitosti Barcelone, kao i Dalijev muzej u Figuerasu, magična fontana, La Rambla, park Guell, Casa  i Casa Mila mjesto u kojem su Gaudijeve ideje o jedinstvu umjetnosti i prirode najbolje ostvarene, Sagrada Familia, stadion Camp Nou, La Boqueria i Santa Caterina tržnice na kojima možete pronaći apsolutno sve.

''Do sada Style Masters Show je održan u Pragu, Rimu, Berlinu, Parizu, Briselu gdje sam i ja sudjelovao, a meni najdraži je bio u Portugalu(Lisabon) gdje sam radio kao asistent. Još uvijek se rado prisjećam tog nezaboravnog događaja gdje sam radio u backstagu s najboljim frizerima iz cijelog svijeta za oblikovanje, šišanje i bojanje kose'', rekao je Miroslav.

 Miro je jedini frizer iz Bosne i Hercegovine koji se educirao vise puta na Revlon akademiji u Španjolskoj i Italiji, te položio Master class i sve levele edukacije do sad.

Raduje se svim novitetima i edukacijama koje mu daju neizmjernu inspiraciju i pokreću ga da bude svakim danom što bolji u svom poslu.

Kopirati
Drag cursor here to close