Zabavni shopping

Mepas Mall Drama Dan

Nedjelja 10. ožujka 2019. godine
Lifestyle / Moda | 08. 03. 2019. u 14:02 Sponzorirani članak
Kopirati

Pomisao na to što izabrati iz mora raznovrsnih i atraktivnih Novih kolekcija može vas lako obeshrabriti, ali zato je Mepas Mall za vas pripremio novi svima omiljeni Drama Dan!

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 Pronađite omiljene odjevne kombinacije, modne dodatke, kozmetičke proizvode, kućanske aparate i sve ono što vam je potrebno, na jednom mjestu, u Mepas Mallu, u nedjelju 10.3., i uživajte u beskrajno zabavnom shoppingu po najboljim cijenama!

 Proljeće je doba koje donosi najljepše trenutke i kada želimo promjene i nove početke! Drama Dan u kombinaciji sa proljećem i Novim kolekcijama će zasigurno oduševiti sve posjetitelje i pružiti svima mogućnost pronaći savršene komade kojima ćete izraziti svoj stil i unijeti dašak proljeća u vaše ormare.

 Potražite udobne i atraktivne odjevne kombinacije po super cijenama kojima ćete unijeti vedrinu u vaše dane i izgledati zanosno.

 Sve pogodnosti Drama Dana pogledajte na poveznici.

Povoljan i ugodan shopping uz odličan izbor trgovina prepunih modernih i bezvremenskih komada iz Novih kolekcija čeka vas u Mepas Mallu.

Pozivamo vas da budete dio još jedne shopping priče u nedjelju 10.3. i zajedno sa nama uživate u najboljem shoppingu u gradu.

Vidimo se! 

Vaš Mepas Mall

Lifestyle u trendu

Kopirati