Zabavni shopping

Mepas Mall Drama Dan

Nedjelja 10. ožujka 2019. godine
Lifestyle / Moda | 08. 03. 2019. u 14:02 Sponzorirani članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pomisao na to što izabrati iz mora raznovrsnih i atraktivnih Novih kolekcija može vas lako obeshrabriti, ali zato je Mepas Mall za vas pripremio novi svima omiljeni Drama Dan!

 Pronađite omiljene odjevne kombinacije, modne dodatke, kozmetičke proizvode, kućanske aparate i sve ono što vam je potrebno, na jednom mjestu, u Mepas Mallu, u nedjelju 10.3., i uživajte u beskrajno zabavnom shoppingu po najboljim cijenama!

 Proljeće je doba koje donosi najljepše trenutke i kada želimo promjene i nove početke! Drama Dan u kombinaciji sa proljećem i Novim kolekcijama će zasigurno oduševiti sve posjetitelje i pružiti svima mogućnost pronaći savršene komade kojima ćete izraziti svoj stil i unijeti dašak proljeća u vaše ormare.

 Potražite udobne i atraktivne odjevne kombinacije po super cijenama kojima ćete unijeti vedrinu u vaše dane i izgledati zanosno.

 Sve pogodnosti Drama Dana pogledajte na poveznici.

Povoljan i ugodan shopping uz odličan izbor trgovina prepunih modernih i bezvremenskih komada iz Novih kolekcija čeka vas u Mepas Mallu.

Pozivamo vas da budete dio još jedne shopping priče u nedjelju 10.3. i zajedno sa nama uživate u najboljem shoppingu u gradu.

Vidimo se! 

Vaš Mepas Mall

Lifestyle u trendu

Kopirati
Drag cursor here to close