Odjeća za pse

Maza dogwear predstavlja novu kolekciju nadahnutu Star Wars sagom

Nova kolekcija dukserica je kreirana za sve članove obitelji. Mislili su na sigurnost vas i vaših pasa prilikom noćnih šetnji.
Lifestyle / Moda | 02. 11. 2018. u 08:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Javnosti je predstavljena nova kolekcija brenda za pse Maza dogwear.

S obzirom na to da ćemo ove godine ostati uskraćeni za novi nastavak filma Sile i Stormtroopera, navedeni brend je odlučio obradovati fanove kolekcijom koja je inspirirana Mazinim najdražim filmom.

Foto: Radoš Jovanović / Maza dogwear predstavlja novu kolekciju

''Svi mi volimo dukserice i mali i veliki, i momci i djevojke ... A i psi! A naše možete nositi bilo gdje i bilo kada. Hoćete da se obučete sportski? Može! Hoćete da se obučete casual? Može! Hoćete da se obučete svečano? Može! Hoćete da vi i vaš pas imate istu odjeću? Može'', kaže Milica Savić, dizajnerica i vlasnica brenda Maza dogwear.

Nova kolekcija dukserica je kreirana za sve članove obitelji. Mislili su na sigurnost vas i vaših pasa prilikom noćnih šetnji. Novi Maza dogwear stiker, utisnut na leđima, je izrađen od materijala koji reflektira svjetlost tako da ćete biti primijećeni ne samo od strane znatiželjnih prolaznika, nego i od strane vozača automobila.

''Pamučne dukserice možete dobiti u više različitih boja, na vama je da izaberete. A ako ste upoznati sa našim poslovanjem onda već sigurno znate da se naša odjeća može i personalizirati. Ako želite dodati motive drage vama i vašem psu – to order feel free. May the force be with you... And with your dog(s),'' rekla je Milica Savić.

Foto: Radoš Jovanović / Maza dogwear predstavlja novu kolekciju
Kopirati
Drag cursor here to close