Proljeće prije proljeća

Lovely Bags spremio novu kolekciju

Boje, uzorci, oblici savršeno se nadopunjuju u lijepoj modnoj priči o snazi ljubavi koja pokreće cijeli svijet.
Lifestyle / Moda | 09. 02. 2018. u 17:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Proljeće prije proljeća! Razigrana priča inspirirana ljubavlju za mjesec zaljubljenih stiže iz najljupkije radionice ženskih torbica - Lovely bags. Novih šest modela torbica s potpisom dizajnerice Marije Perić i njenog teama predstavljeno je ovog vikenda.

Kako je ljubav slatka, nježna, strastvena, ženstvena, graciozna tako svaki od ovih epiteta možemo pridodati novim modelima torbica. Boje, uzorci, oblici savršeno se nadopunjuju u lijepoj modnoj priči o snazi ljubavi koja pokreće cijeli svijet.

Ljubičasta koja gazi prema boji sezone u nekoliko nijansi, smaragdno zelena, puder ružičasta i predivni cvjetni print dominiraju kolekcijom, priopćeno je.

Glitter torbica "Maja" najmanji je model koji smo dosada vidjeli u ponudi brenda i definitivno će biti najbolji izbor po pitanju svečanih prilika.

Malu okruglu torbicu "Luna" predosjećamo kao veliki proljetni "must have" koji ćemo često viđati u odlično iskombiniranim streetstyle outfitima.

Posebno dizajnirana da bude ženstvena i praktična, "Ellie" će svakodnevnim kombinacijama dati posebnu dimenziju gracioznosti i upečatljivosti.

Da iz Lovely bags svakom svojom kolekcijom misle i na potrebe poslovnih žena koje vole biti modno osvještene, ovoga puta su potvrdili predstavljanjem modela "Ena".

Sve koji su navikli na cool Lovelyce, mix boja, uzoraka i ukrasa, doći će na svoje jer "Lily" je sve to u jednom!! Za kraj smo ostavili model "Iva", torba koja ispunja sve kriterije kada su u pitanju zahtjevi kupaca, elegancija, veličina, praktičnost, posebnost.

Standardno već, imamo problem pri predstavljanju nove Lovely Bags kolekcije, a to je kako se odlučiti samo za jednu torbicu!?

"Za mjesec zaljubljenih uvijek želimo nešto posebno, ovaj put smo dali sve od sebe kako bismo bojama i dizajnom ispričali lijepu priču o torbicama koje zaista svakodnevno radimo s puno ljubavi."

Kopirati
Drag cursor here to close