Ana Gavran

Ljubušanka se sprema za izbor najboljeg modela na svijetu

Lifestyle / Moda | 17. 10. 2017. u 08:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dvadesetogodišnja Ana Gavran nedavno je na izboru ljepote "World top model Croatia" u Korčuli, među jakom konkurencijom brojnih hrvatskih modela, odnijela titulu najljepše pa se sada priprema za finale izbora "Word top model" 2017. u Budimpešti, gdje će se boriti s pedesetak ljepotica iz cijelog svijeta.

''Rođena sam 20. lipnja 1997. u Ljubuškom. Osnovnu i srednju školu završila sam u Ljubuškom, a trenutačno živim u Makarskoj i vrlo često sam u Zagrebu. Imam dva brata, jedan stariji, jedan mlađi od mene'', rekla je Ana za Slobodnu Dalmaciju. Studentica je prve godine modnog dizajna, što je već dugo zanima i u čemu zaista uživa.

''Želja mi je jednog dana biti priznata dizajnerica u Hrvatskoj, ali i u inozemstvu'',  otkriva zanimljivosti lijepa Ljubušanka s makarskom adresom, koja se posljednju godinu dana uz studiranje modnog dizajna stigne baviti i modelingom.

''Profesionalno se bavim modelingom, koliko je to u Hrvatskoj moguće. Istinski uživam u tome, a posebno volim biti pred fotoobjektivom. Obožavam se fotografirati. Članica sam modne agencije "Midiken" iz Zagreba'', kaže mlada Ana.

''Slobodno vrijeme većinom provodim u krugu svoje obitelji koja mi je izuzetna podrška u svemu što radim. Naravno, i prijatelji ispunjavaju važan dio mojeg slobodnog vremena. Nekih posebnih hobija baš i nemam, osim crtanja. Volim crtati, a to ćete, sigurna sam, vidjeti u nekima od mojih dizajnerskih kreacija odjeće'', odgovara Ana, koja je posljednjih dana poprilično zauzeta modnim snimanjima u Zagrebu.

Dobru liniju, kazuje nam, ne održava nekim posebnim prehrambenim režimima.

''Volim i jedem sve što mi odgovara. Valjda imam dobre genske predispozicije pa se za sada još ne moram brinuti oko svoje linije'', rekla je Ana i dodala: ''Nisam opterećena teretanom, ali povremeno odem tamo radi održavanja kondicije''.

Otkrila je da trenutno nema dečka.

''Zašto me svi to pitaju? Trenutačno nemam dečka. Kad dođe onaj pravi, znat ću. Nemam neki određeni tip muškarca, ali svakako mora biti iskren, pošten i dobar!'', iznenađuje odgovorom da je još uvijek "singl" lijepa misica, što je brojnim potencijalnim udvaračima sigurno pružilo nadu.

U budućnosti bi voljela biti dobar i priznati model, ali vidi se i kao priznata modna dizajnerica, za što se školuje i u što ulaže svoj trud.

''Ne znam što nam nosi sutra, ali sigurna sam u sebe i svoj rad'',  samouvjerena je Ana.

Otkrila je i je li očekivala pobjedu na "World top model Croatia"

''Sve djevojke na izbor dođu sa željom da naprave veliki rezultat i pobijede na izboru, pa tako i ja. Nisam se nadala baš pobjedi jer je na izboru stvarno bila velika i jaka konkurencija. Sve djevojke iz većine hrvatskih modnih agencija bile su i više nego dobre. Ali, eto, žiri je odabrao mene i izuzetno sam sretna zbog toga. Potrudit ću se da i na svjetskom izboru budem zapažena i da napravim dobar rezultat. Pa da i pobijedim ako je ikako moguće'', veli  Ljubušanka.

''Udruženje manekena Hrvatske kao nositelj licencije i moja matična agencija „Midiken“ sigurno će se potruditi da na izbor odem spremna u svakom pogledu i da dostojno predstavim našu zemlju na svjetskom natjecanju'', bez treme i nervoze govori Ana kojoj je izbor ljepote u Korčuli bio prvo natjecanje na kojem su se borile djevojke s iskustvom u modelingu i prvi na kojem nije samo ljepota bila dovoljna za uspjeh.

 Ako pobijedi u Budimpešti, osvojit će vrijedan i prestižan ugovor s jednom od najvećih svjetskih modnih agencija iz Milana - „Major model management“.

'' Naravno, na svjetskom izboru imat ćemo mogućnost predstaviti se i drugim modnim skautima, agentima i općenito svoj modnoj „sviti“ koja će biti prisutna.... Tko zna što se sve može poklopiti. Sigurna sam u sebe i vjerujem da je to moja velika prilika za ulazak u ozbiljan inozemni modni svijet'', rekla je lijepa Ana iz Ljubuškog.

Kopirati
Drag cursor here to close