Limitirano izdanje

Lady Gaga i Versace udružili snage i napravili modnu kolekciju

"Versace je uvijek bio vođa. Oduvijek su Gianni, Donatella, Allegra slavili prekrasne boje ljubavi koje nosimo u sebi i dijelimo ih s drugima. Svi smo različiti, ali drugačije je lijepo.''
Lifestyle / Moda | 03. 06. 2021. u 12:39 Bljesak.info/Hina

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Lady Gaga udružila je snage s modnim brendom Versace da bi proslavila desetu godišnjicu svojeg albuma "Born This Way" limitiranim izdanjem kolekcije odjeće.

Tridesetpetogodišnja pjevačica vijesti je objavila na Instagramu, samo nekoliko dana nakon što je najavila reizdanje albuma, piše Daily Mail.

Trideset posto prihoda od prodaje namijenjeno je zakladi 'Gaga Born This Way', a svrha modne linije je podržati zajednicu LQBTQ + i mentalno zdravlje.

"Versace je uvijek bio vođa. Oduvijek su Gianni, Donatella, Allegra slavili prekrasne boje ljubavi koje nosimo u sebi i dijelimo ih s drugima. Svi smo različiti, ali drugačije je lijepo. Hvala Donatelli na podršci LGBTQ + mentalnom zdravlju i desetoj godišnjici 'Born This Way', napisala je Gaga.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

I ranije je Gaga isticala naklonost ovome modnom brendu noseći, primjerice Versaceovu odjeću na nastupu na Super Bowlu 2017. godine te u reklamama za kolekciju 'proljeće 2014.', ali i posvetivši pjesmu Donatelli. Prvi dio kolekcije sastoji se od posebno dizajnirane majice i beretke u duginim bojama s karakterističnim Versaceovim "Medusa" logotipom.

Beretka se prodaje po cijeni od 350 dolara, a crno-bijele majice 'Born This Way x Versace' za 250 dolara.

Usto se na dražbi nudi posebna replika kožnate jakne brenda Versace od 20.000 dolara, koju je pjevačica nosila na turneji Born This Way Ball.

Nova verzija jakne, za čiju je izradu u Versaceovu modnom ateljeu u Milanu trebalo 400 sati, bit će jednako upečatljiva kao i original.

No slavlje ne prestaje luksuznim odjevnim predmetima. Početkom tjedna Gaga je najavila da će 18. lipnja, na zadovoljstvo svojih obožavatelja objaviti posebno izdanje svojeg albuma iz 2011. godine.

Kopirati
Drag cursor here to close