Podijeljena mišljenja

Kupaći kostim koji je zavladao Instagramom - jednima seksi, drugima pak ne

Ovaj trend kupaćih kostima ne ide samo uz margarite kraj bazena. Jednako dobro prolazi s omiljenim blejzerom i koktelima na omiljenoj ljetnoj terasi.
Lifestyle / Moda | 13. 06. 2021. u 21:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kupaćih kostim koji je zavladao Instagramom

Jedan trend ljetnih kupaćih kostima zavladao je Instagramom, a ako je suditi po tome vladat će i našim plažama. Ipak, mišljenja su podijeljena - jednima je seksi, drugima je pak pomalo kontroverzan.

Zapravo, itekako privlači pozornost jer kao što su neke poznate zvijezde dokazale, ovaj trend kupaćih kostima ne ide samo uz margarite kraj bazena. Jednako dobro prolazi s omiljenim blejzerom i koktelima na omiljenoj ljetnoj terasi.

Trakice na gornjem dijelu bikinija koje omotaš oko struka stvaraju privlačan, zavodljiv izgled. Ovaj kupaći uspješno stvara iluziju tanjeg struka i lijepo oblikuje figuru.

Kim i Kourtney Kardashian prave su predvodnice trenda badića s trakicama - što zapravo ne čudi, obzirom na to da je klan Kardashian-Jenner isprobao svaki postojeći trend seksi kupaćih kostima. I premda preplanuloj puti sve dobro stoji, ovaj trend pogotovo vrijedi isprobat, čak i ako je riječ samo o jednoj dobroj fotki za Instagram!

Emily Ratajkowski bikini stoji kao skrojen po mjeri naglašavajući njezin seksepil. Lizzo je također obožavateljica trakastog bikini trenda, a odlučila se za smeđu varijantu s kristalnim detaljima. Ako je suditi po krojevima "omotani" bikini trend dolazi u raznim stilovima, od podebljanih i istaknutijih do suptilnijih.

Kopirati
Drag cursor here to close