Oluja u grudnjaku

Kraljica Elizabeta II. prekinula suradnju s dobavljačem intimnoga rublja

Raskid suradnje uslijedio je nakon objavljivanja memoara "Storm in a D-Cup" June Kenton (82), koja je bila službeni dobavljač Buckinghamske palače još od početka osamdesetih godina.
Lifestyle / Moda | 15. 01. 2018. u 07:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sve što ima veze s britanskom kraljevskom obitelji obavijeno je velom tajni i ugovora o povjerljivosti koje oni s kojima surađuju moraju poštovati, bili oni pisani ili usmeni.

Kada se neko ogluši o dogovor i naljuti kraljicu onda se mora suočiti s posljedicama. Luksuzni brand donjeg rublja "Rigby & Peller", koji je više od tri desetljeća brinuo o intimnome rublju kraljice Elizabete sada više neće imati angažman u kraljevskoj obitelji. Brisani su s ugledne liste Royal Warrant Holders, na kojoj bi se rado našao svaki brand.

Raskid suradnje uslijedio je nakon objavljivanja memoara "Storm in a D-Cup" June Kenton (82), koja je bila službeni dobavljač Buckinghamske palače još od početka osamdesetih godina.

U autobiografiji koja je objavljena u ožujku 2017. godine ona je otkrila detalje o grudnjacima kraljice, piše Telegraph. Prije šest mjeseci rečeno joj je da se kraljevskome dvoru nije dopala knjiga što je nju jako rastužilo.
-To je ljupka i nježna priča o mom životu. Samo sam rekla da sam odlazila tamo, ne i što se događalo. Nikada nisam otkrila što sam radila tamo s njom, ni sa kraljicom majkom ni s princezom Margaret, napisala je autorica.

Iz kraljevske obitelji nisu se oglasili povodom ovoga, samo je prekinuta suradnja s ovim brandom. Izgleda da se kraljici nije dopao naslov knjige koji otkriva koju veličinu grudnjaka ona nosi, jer drugog škakljivog sadržaja u memoarima nema. Naslov je zaista zanimljiv, jer iako autorica ističe da ništa nije otkrila, otkrila je jako škakljiv detalj o kraljici kojoj kao velikoj i staroj dami ne laska da javnost govori o njenom donjem vešu i da zna veličinu grudnjaka koji nosi.

Kenton rekla je kako ju je gubitak garancije "apsolutno ubio" i kako žali što nije bila dovoljno mudra da izostavi spominjanje kraljevske obitelji u svojoj autobiografiji.

Tko će sada voditi brigu o donjem rublju kraljevske obitelji, još se ne zna, ali jedna briga manje – u memoarima ne mora spominjati brojeve koje kraljica nosi, jer su već otkriveni u naslovu knjige June Kenton.

Kopirati
Drag cursor here to close