Josip Grabovac osvaja Italiju

Sprema se globalni modni projekt koji će ujediniti BiH, Hrvatsku, Srbiju, Italiju i London

Hercegovac osvaja Italiju
Lifestyle / Moda | 10. 10. 2018. u 20:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hercegovac Josip Grabovac, modni bloger iz Širokog Brijega, iz dana u dan postaje sve poznatije lice u Italij gdje i živi.

Osim što je postao modni novinar Camera Nazionale Della Moda Italiana, sada je bio i stručno oko žirija globalnog natjecanja mladih pjevača.

Naime, Marco Consoli direktor ''Trentino  VarTalent 18'' pozvao je Josipa da bude drugi bitni član žirija polufinala i finala.  

''Bila mi je velika čast biti drugi bitan član žirija. Isto tako jako teško suditi mladim talentima ( bilo je suza i tuge), ali natjecanje je natjecanje. Teško mi je sve palo jer 16 najboljih se natjecalo , a svi su na svoj način su bili podjednako dobri. Prvo mjesto je uzela Sara Geier, drugo Ruskinja Mariya Ermolaeva, i čestitam im na tome, kao i svim ostalim kandidatima'', rekao je Josip u razgovoru za Bljesak.

Foto: Foto: Enrico Pretto / Josip Grabovac s pobjednicama

Osim što je birao najbolji vokal, birao je i najbolje odjevene žene i muškarce na natjecanju.

Kaže da je ovo za njega bilo veliko iskustvo.

''Ono što je bitno je da ostajem kao član VarTalent grupe. Najnovija informacija koju ću s vama podijeliti je da s Marcom Consolijem  pripremam novi globalni projekt'', kaže Josip.

Govoreći o projektu, objasnijo je da će koji će  vidjeti svjetlost dana za 6 mjeseci, a radi se o modnom događaju koji će ujediniti Italiju sa BiH, Hrvatskom, Beogradom pa čak i Engleskom .

Foto: Foto: Enrico Pretto/  Žiri s pobjednicima

''Sigurno sam spreman na ovaj potez , kroz četiri godine rada i kao prvi novinar sa Balkana za Camera Nazionale Della Moda Italiana, imam jako dosta kontakta s osobama iz modnog svijeta koji će se priključiti dobrovoljno. Projekt je jako težak i zahtjeva svakodnevnu pažnju narednih 6 mjeseci . Jako se veselim'', poručio je Josip, otkrivajući da je zbog poslovnih obveza i promijenio prebivalište u Trento i Milano.

''Prije 3 dana sam snimio novu kampanju tj osmu za isti brand sa kojim uspješno surađujem četiri godine. U kampanju sa mnom je bio Marco Consoli najtraženiji model, stariji od pedeset godina. On je svrstan među 20 top modela u svijetu,  a sutra putujemo za Hrvatsku gdje smo opet zajedno u jednoj kampanji koja će uskoro izaći u javnost'', kaže Josip, koji s nestrpljenjem očekuje da spoji modne svjetove u svom projektu.

Foto: Mirco Zancanella  / Marco Consoli  i Josip
Kopirati
Drag cursor here to close