Zbog nje i volimo ljeto

Jeste li već odbrali svoju torbu za plažu?

Ovaj modni dodatak je toliko popularan iz godine u godinu najviše zbog svoje praktičnosti.
Lifestyle / Moda | 26. 07. 2020. u 12:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sezona godišnjih odmora i odlazaka na plažu već je počela, a trgovine su prepune ljetne odjeće i modnih dodataka. Jedna od njih je i nezaobilazna torba za plažu koja nam je svake godine prijeko potrebna.

/ Pletene torbe pravi su hit posljednjih mjeseci

Prijašnjih godina cekeri su bili najpopularniji model, dok ove godine možemo u većem broj pronaći platnene torbe.

/ Volimo velike modele u koji nam stanu osobne stvari

Ovaj modni dodatak je toliko popularan iz godine u godinu najviše zbog svoje praktičnosti. Volimo velike modele u koji nam stanu osobne stvari, kreme za sunčanje, sunčane naočale, rezervni kupaći kostim, neizostavna voda te komad voća u slučaju da ogladnimo. Svake godine su modeli sve veći pa nam tako osim navedenih stvari u njih bez problema stane i ručnik.

Ove godine možemo u većem broj pronaći platnene torbe

Juta je jedan od omiljenih materijala za torbe koje nosimo ljeti, a juta u kombinaciji s kožnatim detaljima odlično izgleda i u modelima koje odabiremo čak i za ljetne poslovne kombinacije. Veliki modeli bež boje odlično pristaju svim outfitima, a među gradsku vrevu donose dašak mora.

Juta je jedan od omiljenih materijala za torbe

Vjerojatno ti je dovoljno dobra torba iz prijašnjih sezona, no platneni modeli osim za plažu, super izgledaju i za gradske kombinacije. Također, budi ekološki osviještena pa ih možeš iskoristiti za odlazak na tržnicu i u dućan.

Veliki modeli bež boje odlično pristaju svim outfitima

Pletene torbe pravi su hit posljednjih mjeseci, a osim što super izgledaju kao dodatak modnim kombinacijama, neki će ih izvan ljetne sezone koristiti u interijerima kao viseće košare za odlaganje ili držanje voća.

Svake godine su modeli sve veći

Oslikani modeli su pravo ljetno osvježenje, kao i lakirani model koji je veoma praktičan pogotovo ako ideš na pješčanu plažu. Ove torbe ti također mogu biti super za odlazak na treninge ako ne voliš klasične sportske torbe.

/ Oslikani modeli su pravo ljetno osvježenje

Ne sumnjamo kako ćeš i neki od ovih modela imati godinama te da će poslužiti za odlaske na plažu pa i na izlete i piknike, prenosi miss7,

 Ne sumnjamo kako ćeš i neki od ovih modela imati godinama
Kopirati
Drag cursor here to close