Sprema za jesen

Jedan detalj tvoj kaput čini luksuznijim

Ovih dana će nam zatrebati jesenske jakne, a uskoro i kaputi.
Lifestyle / Moda | 22. 09. 2020. u 22:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jesen je kalendarski tu, a prema meteorološkim podacima, stižu nam kiše i niže temperature što može značiti samo jedno - ovih dana trebat će nam jakna, a neće dugo proći i izvlačit ćemo i kapute s dna ormara.

U slučaju da tvoja jesensko-zimska garderoba treba poneki novi komad, malo ćemo ti skrenuti pažnju na modele kaputa i jakni koje modni znalci smatraju odličnim ulovom jer izgledaju uvijek skuplje nego što jesu i pridaju cijeloj kombinaciji dašak luksuza, piše miss7.

   Kaput je moćan stilski adut i nepogrešiv izbor za mnoge prilike

I iako stilisti za takav efekt vole odabrati bež boju, ali i stegnuti jaknu ili kaput u struku nekim fora remenom, ne govorimo o tome. Naime, postoji jedan detalj koji daje instant luksuzni efekt, a to je kragna, ili, bolje rečeno, nepostojanje kragne.

Ovih dana će nam zatrebati jesenske jakne 

Kaputi i jakne bilo okruglog, bilo V izreza, bez kragne koja može pridodati robusniji izgled komadu odjeće, usput, u trendu su ove jeseni. Kaputi i mantili ravnoga kroja, srednje dužine i u svijetlim tonovima u mnogim su aktualnim kolekcijama high street brendova, no bez kragne su i sportske jakne, prošivene ili one od kože i, jako im dobro pristaje.

Sako je komad na koji uvijek možeš računati

Sako je komad na koji uvijek možeš računati, a sviđaju nam se i modeli bez kragne kojih ove godine ne manjka u ponudi high street brendova, a uvijek je manje-više u modi jaknica a la Chanel koja se desetljećima pokazala kao moćan stilski adut i nepogrešiv izbor za mnoge prilike. 

Kopirati
Drag cursor here to close