Zanimanje cijele regije

Infinia MASTER CLASS 2018 – Spoj ljepote i glamura u Mostaru

Kao i prošlih godina, i ovaj “Infinia MASTER CLASS 2018“ je događaj koji privlači zanimanje i pozornost cijele regije.
Lifestyle / Moda | 18. 10. 2018. u 12:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najveći regionalni stručnjaci iz beauty industrije u Mostaru: Lada Mitrašinović (Bela Make Up) iz Zagreba, Adi Hasic Make-Up Artist iz Sarajeva, Lesja Karić iz Novog Sada te uspješne i utjecajne osobe u oblasti društvenih mreža i marketinga Hana Hadžiavdagić Tabaković i Sunčica Šanjević te poznati TV urednik i voditelj Seid Masnica.

Već treću godinu za redom, Infinia d.o.o. iz Mostara organizira prestižni beauty događaj “Infinia MASTER CLASS 2018“. Ovaj događaj - spoj ljepote i glamura – stavlja naglasak na unapređenje poslovanja i stručnih znanja iz beauty industrije te promociju istog kroz marketing i društvene mreže.

Kao i prošlih godina, i ovaj “Infinia MASTER CLASS 2018“ je događaj koji privlači zanimanje i pozornost cijele regije.

Gosti-predavači na ovom događaju su osobe koje su u samom vrhu regionalne beauty industrije. Jedna od njih je celebrity vizažistica Lada Mitrašinović iz Zagreba, poznatija kao Bela Make up, koja je proglašena Cosmo influencericom godine. Lada brine o izgledu poznatih lica u Hrvatskoj - Maje Šuput, Indire, Nine Badrić te mnogih drugih.

Još jedna poznata osoba iz svijeta šminkanja bit će predavač na ovom događaju - Adi Hasić iz Sarajeva. Adi radi kao televizijski šminker te pored toga, radi i spotove, editorijale, snimanja, a već četiri godine sudjeluje kao šminker na Fashion Week u Sarajevu.

Iz svijeta nail industrije dolazi nam predavač Lesja Karić iz Novog Sada. Lesja je osnivač i vodeći međunarodni predavač estetske akademije Atelier LK by Lesja Karić, licencirani međunarodni instruktor te licencirani međunarodni sudac za nail art. Lesja je također osnivač i glavni urednik časopisa za modeliranje i dizajn noktiju Atelier Nails te pokretač Otvorenog međunarodnog šampionata iz modeliranja i dizajna noktiju Magic & Nails.

Kako bi unaprijedile svoj biznis kroz marketinško djelovanje i društvene mreže, sudionice ovog događaja imat će priliku slušati od uspješnih i utjecajnih osoba iz oblasti društvenih mreža i marketinga Hanu Hadžiavdagić Tabaković i Sunčicu Šanjević. Hana je jedna od najutjecajnijih "lifestyle influencerica" iz regije koju na društvenim mrežama prati preko 200 000 sljedbenika, dok se Sunčica ubraja među najutjecajnije Influencerice u Hercegovini.

Umijeće uspješnog prezentiranja svoga rada kroz javni nastup sudionicama ovog događaja prenijet će poznati TV urednik i voditelj Seid Masnica.

Učite od najboljih kako kvalitetan rad i strast spojiti u jednu vrstu lijepe umjetnosti i uspješnog biznisa.

Infinia MASTER CLASS 2018“ ove godine održat će se od 18. – 21. 10. u Mostaru - u hotelu Mostar.

Za prijave i sve druge informacije možete nas kontaktirati putem FB stranice Edukacijski centar Infinia ili na Salon ljepote Infinia, na mob. 063 620 355 ili putem mail-a infinia[email protected].

Kopirati
Drag cursor here to close