Najbolji stil

Horoskop kaže: Ovi znakovi se najbolje oblače

Osobe rođene u sljedećim horoskopskim znakovima najkreativnije su i rođene su s najviše stila.
Lifestyle / Moda | 21. 11. 2018. u 07:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kada vidite neke ljude, odmah pomislite kako su rođeni s dobrim ukusom. Svaka njihova odjevna kombinacija izgleda sjajno, a njihovi domovi mogu krasiti stranice časopisa. Osobe rođene u sljedećim horoskopskim znakovima najkreativnije su i rođene su s najviše stila, piše Index.hr.

Bik

Osobe rođene u znaku Bika ne možete ne zamijetiti. Kada uđu u prostoriju, obaraju s nogu svojim izgledom i činjenicom da im sve stoji savršeno. Njima bismo rado dopustili da budu naši osobni stilisti s obzirom na to da imaju neponovljivo dobar modni ukus.

Blizanci

Blizanci su poznati po svom elegantnom stilu. Njihov trud uvijek se lako zamijeti, kao i njihova odanost trendovima. Uvijek pomno biraju svoje odjevne kombinacije i modne dodatke, a iz kuće nikada ne izlaze nesređeni. 

 

Lav

Lavovima je kvaliteta iznimno važna. U stanju su potrošiti brdo novca ako to znači da će imati najfinije tkanine i unikatno krojene odjevne komade. Ponekad ćete ih vidjeti u komadima koje nitko drugi ne bi nosio jer im je cilj da budu primijećeni. 

Vodenjak

Vodenjak je pravi otmjeni klasičar. Uvijek kupuje modno bezvremenske komade, a ni od čega je sposoban napraviti svašta. Vodenjaci su vrlo vični u uređenju prostora, a znaju i u što treba ulagati, a što zaobići u širokom luku. 

Kopirati
Drag cursor here to close