Jesen/zima

Idealna manikura za hladne dane

Boja vina, bordo ili boja volovske krvi, kako god ju nazvali, postoji razlog zašto gotovo svi imaju barem jedan lak u ovoj boji. Poput crvenog ruža, ona je uistinu bezvremenska.
Lifestyle / Moda | 14. 11. 2020. u 18:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Polako se približavamo najhladnijem razdoblju u godini. Vrijeme je za obnovu naših kolekcija odjeće i nadogradnju beauty rutina. No, nemojte zaboraviti opskrbiti svoje kupaonske ormariće novim nijansama lakova za nokte.

‘It’ boja laka za nokte ove jeseni definitivno je tamnocrvena. Pitate li bilo koju beauty entuzijasticu koje boje lakova za nokte uvijek ima u svojoj kolekciji, jedna vamp tamnocrvena će se sigurno naći među favoritima, piše Journal.hr. Boja vina, bordo ili boja volovske krvi, kako god ju nazvali, postoji razlog zašto gotovo svi imaju barem jedan lak u ovoj boji. Poput crvenog ruža, ona je uistinu bezvremenska.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Alessandra Steinherr (@alexsteinherr)



Ova moćna vampirska crvena nijansa savršena je i za dan i za noć zahvaljujući svojim tamnim tonovima. Toliko je svestrana da je savršena za kombiniranje uz cosy i ležerne modne komade, a s druge strane izgledat će odlično i u elegantnom izdanju.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

Jednostavno ju možete upariti s majicom i trapericama, kao i sa svojom omiljenom jesenskom haljinom. Dat će onaj lijepi završni touch vašem looku bez obzira na to za koju se modnu kombinaciju odlučili. Tamnocrveni lak uvijek je dobra odluka, a u nastavku vam donosimo lakove u ‘it’ boji koje ćemo nositi na noktima tijekom cijele jeseni i dugo u zimu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Betina R. Goldstein (@betina_goldstein)

Kopirati
Drag cursor here to close