Ljeto!

Hello Summer: MUST HAVE LISTA

Neki trendovi su uspjeli da zapadnu za oko svim onima koji o svom imidžu brinu i u ovoj, takozvanoj, novoj normalnosti.
Lifestyle / Moda | 19. 06. 2020. u 18:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ljeto pred nama bit će drugačije nego bilo koje do sada, a iako je zaštitna maska sasvim sigurno assesoar broj jedan za ovu godinu, neki trendovi su ipak uspjeli da zapadnu za oko svim onima koji o svom imidžu brinu i u ovoj, takozvanoj, novoj normalnosti.

1. Haljina ljeta:

Brend Cult Gia postao je kultan vraćanjem na modnu mapu sada već omiljene torbe decenije, Ark torbe. Svoj status brenda koji diktira trendove zacementirali su i ove godine, jer gotovo izvjesno je da haljina koju ovog ljeta morate imati nosi njihov potpis. Da govorimo o popularnoj Serita haljini.

Savršena kombinacija maxi dužine i cut out-a, dovoljno je pristojna da u njoj odete na ručak sa njegovim roditeljima, a dovoljno i da tragovima kože podgrije maštu.

Street fashion brendovi već su izbacili svoje replike ili blago modifikovane modele, tako da svako ko ovo ljeto želi da prepiše modne lekcije od ikona stila kao što su Rosie Huntington-Whiteley ili Camille Charriere neće za to morati da izdvoje prevelike sume novca.

2. Ljeto u stilu bez duhanskog dima

Kao što svi sa besprijekornim stilom znaju koja je haljina ovog ljeta, isto tako vrlo dobro znaju da ovo ljeto treba da bude u stilu bez duhanskog dima. Ostavljanje cigareta je najbolja odluka koju možete donijeti, ne samo ovo već svako ljeto, ali za sve one koji ne mogu da da ostave cigarete i nikotin u svakom obliku, bolje i estetski zanimljivije rješenje postoji.

IQOS je uređaj baziran na tehnologiji zagrijavanja, a ne sagorijevanja duhana, i samim tim ne emituje duhanski dim. Njegovim korištenjem emituje 95% manje štetnih materija, nego što ih ima u dimu obične cigarete.

Nema više pepela, katrana i zagušljivih prostorija, a za sve koji vole da im ovaj uređaj bude i IT gedget za ovo ljeto, imaju priliku da ga upotpune assesoarima u najljepšim ljetnjim bojama koji su trenutno sniženi za čak 35%.

Foto: PR / Ljeto u stilu bez duhanskog dima

3. Aviator naočare u stilu Glorie Steinem

Prva ženska postava Hollywooda predvođena oskarovkom Cate Blanchett, prikovala je za HBO Go žene širom svijeta. Borba za ERA (Amandman o jednakim pravima) i Rose Byrn u ulozi karijere prikazali su šta žene kada se udruže mogu da urade, ali i pokazali koliko je Gloria Steinemosim ikone borbe za ženska prava, bila i ostala i modna ikona.

Najpoznatija feminstkinja na svijetu savršeni je primjer da osveštena žena zna i šta je savršeni stil. Aviatorke su uvijek u modi, ali one koje je nosila Gloria Steinemsu više od modnog detalja, one su simbol emancipacije i stava.

Foto: PR /  Aviator naočare u stilu Glorie Steinem
Kopirati
Drag cursor here to close