Modni znalci složni

Gumene čizme su apsulutni hit jeseni

Uz elegantne modele koje ćemo nositi u posebnijim prigodama, ove će jeseni vrlo popularne biti i gumene čizme koje su trendi, ali i vrlo praktične za nošenje tijekom kišnih dana.
Lifestyle / Moda | 06. 10. 2021. u 13:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prve jesenske kiše nam stižu, a u takvim danima prilično je izazovno osmisliti praktične i trendi odjevne kombinacije. Jesen je unijela dugo iščekivane promjene u naše ormare, a modni brendovi obradovali su nas razigranim jesenskim kolekcijama.

Tmurni kišni dani i niže temperature vraćaju nas omiljenim jesenskim klasicima među kojima su se i ove sezone istaknule svestrane čizme i gležnjače, prenosi Žena.hr

Uz elegantne modele koje ćemo nositi u posebnijim prigodama, ove će jeseni vrlo popularne biti i gumene čizme koje su trendi, ali i vrlo praktične za nošenje tijekom kišnih dana.

Gumene čizme ove jeseni izgledaju bolje nego ikad, a pronaći ćeš ih u ponudi brojnih high street brendova. Od niskih pa do visokih modela, gumene čizme sjajan su izbor za svakodnevne gradske kombinacije ili dane provedene u prirodi, a odlično će izgledati uz svaki outfit.

Jedan par gumenih čizama je 'must have' za jesen, a unijet će dozu kul karaktera u svaku jesensku kombinaciju. Možeš ih nositi i uz balonere i uz kabanice ili parke. Najsigurniji su izbor u danima kada zbog kiše ne znaš što nositi.

Modeli osvježeni najnovijim trendovima izgledaju uistinu sjajno, a začinjeni bojama, uzorcima i detaljima, začinit će sve kombinacije. I dok su Hunter modeli sigurno najpopularniji, u high street ponudi također možeš pronaći trendi modele po vrlo pristupačnim cijenama. Ističu se modeli u svim bojama i s rebrastim potplatom koje ćeš moći nositi u svim prigodama.

Kopirati
Drag cursor here to close