Savijeti

Gigi Hadid otkrila genijalan trik za punije usne

Na Instagram objavi koji je manekenka podijelila, može se vidjeti kako je njezina MUA, Erin Parsons, uljepšava na snimanju Maybelline snimanja.
Lifestyle / Moda | 22. 04. 2021. u 21:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako se povukla u privatnost od kada je postala majka bebe Khai, Gigi Hadid polako se vraća na svoje radne zadatke - i dijeli s nama trenutke sa seta u New Yorku. Gigi se koristi društvenim mrežama kako bi nas redovito obavještavala o svojim trenutnim radnim projektima i beauty trikovima - i upravo je podijelila genijalan trik koji jedva čekamo isprobati.

Na Instagram objavi koji je manekenka podijelila, može se vidjeti kako je njezina MUA, Erin Parsons, uljepšava na snimanju Maybelline snimanja.

U videu vidimo kako Erin koristi boju olovke za usne koja je djelić nijanse tamnija od prirodne boje Giginih usana, a zatim kistom klizi oko linije usana. Iako je četkica nekonvencionalno veća od onoga što većina ljudi koristi, kao što potvrđuje i videozapis, takva četkica izvodi trik pokrivajući veću površinu usana brže od manje četke.

Neutralna boja usana - bez grubih linija - čini da joj usne izgledaju dvostruko veće (i potpuno prirodno, naravno).

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Gigi Hadid (@gigihadid)

Gigi je snimanje sa seta objavila je nakon nakon što je prošlog tjedna imala izlet na modnoj pisti samo šest mjeseci nakon rođenja kćerkice, i izgleda fenomenalno. Kao što njezini pratitelji već znaju, Gigi i njezina djevojčica brzo su postale omiljena slavna 'mama i kćer dvojac' - i polako otkrivamo njihov život na osamljenoj farmi Yolande Foster.

No, u oštroj suprotnosti s njenim ugodnim, relativno privatnim novim životom seoske šik mame, 25-godišnjakinja se tijekom modnog tjedna epski vratila na pistu za Versace. Samo šest mjeseci nakon porođaja, ljepotica je izašla na modnu pistu zajedno sa sestrom Bellom i kolegama, modelima Irinom Shayk i Precious Lee na nesumnjivo najzvjezdaniju modnu pistu ove sezone, prenosi Miss7.

 

Kopirati
Drag cursor here to close