Budi u trendu

Frizura koja je veliki trend savršeno stoji ženama koje su napunile 40 godina

Dosadila ti je frizura koju imaš i željela bi nešto novo?
Lifestyle / Moda | 25. 02. 2021. u 23:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ponekad je želimo dugačku, drugi puta kratku – tema koja nas redovito zabavlja i zaokuplja je naša kosa. Naime, previše dosadno bi bilo kad bismo se uvijek jednako šišale, češljale, imale stalno istu frizuru. Doduše, s godinama ne želimo eksperimentirati s nekim frizurama – jer nisu primjerene našoj dobi. Ali, zašto?

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Halle Berry (@halleberry)

Smatramo kako nema dobne granice za određene frizure ili dužine kose! Svaka od nas može nositi ono što joj se sviđa.

Međutim, jedna frizura izrazito dobro stoji ženama nakon 40. rođendana. Plus: može se nositi i s dugom i s kratkom kosom, poput Heidi Klum, Katie Holmes i Halle Berry .

Ovo je savršena frizura za žene od 40.  Jedna od najljepših frizura za žene od 40. godine su takozvane pony frizure, odnosno frizure sa šiškama. Svejedno voliš li kratku ili dugačku kosu, pony možeš nositi s bilo kojom dužinom kose. Mazi tvoje lice, sakriva visoko čelo te automatski izgledaš nekoliko godina mlađe.

Ovo je savršena frizura za žene od 40. 

Savjet: ako ti je ravni pony previše dosadan, možeš se odlučiti za moderne curtain bangs, koje lijevo i desno leže preko čela poput zavjese. Ta je varijanta nešto zaigranija i nije toliko precizna. Savršeno za sve koje vole nešto opušteniji stil, donosi miss7.

Kopirati
Drag cursor here to close