Jednostavno i lijepo

Hit frizura za 2024. stoji apsolutno svima!

Ova godina se napokon bliži svom kraju i sigurno je reći da se svijet ljepote znatno promijenilo, ponajviše kad je riječ o našoj kosi.
Lifestyle / Moda | 28. 12. 2023. u 21:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Da ste bilo kojeg beauty insajdera pitali koji će biti najveći trendovi za kosu u godini koja je pred nama, malo je vjerojatno da bi itko rekao da će izrast, neuredne šiške i kućno bojanje kose zauzeti sam vrh.

Ova godina se napokon bliži svom kraju i sigurno je reći da se svijet ljepote znatno promijenilo, ponajviše kad je riječ o našoj kosi.

Bez obzira na vaš stil i na to jeste li započeli godinu s ledeno plavim pramenovima ili elegantnim bobom, velika je vjerojatnost da je 2023. godina poremetila sve planove koje smo možda imali za svoju frizuru.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Hung Vanngo (@hungvanngo)

No, zato se veselimo novim trendovima koji nam stižu s novom godinom, a jedna od hit frizura za 2024. godinu će nam uvelike olakšati njegu, održavanje i oblikovanje kose.

Top prioriteti za frizuru se mijenjaju

Kako vrijeme odmiče, tako se mijenjaju i naši prioriteti za kosu. Šik stilovi i oni koji zahtijevaju puno održavanja, trenutno definitivno nisu u skladu s našim prioritetima.

U svakom trenutku moramo biti spremni na to da možda opet nećemo moći posjetiti svog stilista za kosu kao ni prisustvovati ostalim društvenim događanjima. No, prije svega ostaloga, jednostavno nemamo vremena svakodnevno oblikovati kosu

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Halle Berry (@halleberry)

Pa, kako dalje? Većina stručnjaka tvrdi kako bi 2024. godina mogla biti savršena za prihvaćanje promjena. Za razliku od velikih trendova u prošlosti, od tupog boba do slojevitog loba, it frizura za 2024. godinu bit će puno jednostavnija.

U vrijeme kada svi tražimo frizuru koja je svestrana i jednostavna za održavanje, ne čudi da kultna frizura iz ’70-ih doživljava svoj veliki comeback.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Julie Sergent Ferreri (@juliesfi)

Shag je ultimativna, statement frizura. Slojevita je, pomalo neuredna i puna teksture te čini osvježavajuću promjenu na dugoj, ali i kraćoj kosi. Ne morate puno raditi na oblikovanju frizure jer su tekstura i oblik već ‘urezani’ u nju.

Teksturirana i bezbrižna hit fizura za 2024.

Neuredna tekstura ovog stila lijepo izgleda na svim duljinama, a izvrsna je i za kovrčavu i ravnu kosu. Da bi izgledala što modernije, kombinirajte voluminozne kovrče s kraćim ‘curtain’ šiškama koje uokviravaju lice.

Ključ shag stila 2024. godine? Frizura mora biti teksturirana i bezbrižna, bez oštrih prijelaza. Morate biti sigurni da vaš stilist neće ošišati previše slojeva.

Naime, to bi moglo pokvariti konačni rezultati i vaš željeni look. 

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Sabina Socol (@sabinasocol)

Kopirati
Drag cursor here to close