Najbolji u regiji

Frizeri iz BiH oduševili na Balkanskom festivalu kose

Iako ovaj festival nije bio natjecateljskog karaktera, bh. tim je oduševio sve prisutne performansom
Lifestyle / Moda | 15. 11. 2017. u 11:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Frizeri iz BiH sa međunarodnih natjecanja redovno se vraćaju sa peharima, nagradama i medaljama.

Naši majstori s a škarama već godinama s razlogom spadaju u red najboljih u regiji, a svojim umjećem ne ostavljaju ravnodušnim ni kolege koje su najbolje na svijetu.

To je potvrđeno i na 22. po redu Balkanskom festivalu kose, koji je održan u grčkom Solunu, gdje je našu zemlju predstavljao fantastični trio frizera Mahir Sinanović, Kenan Ahmedhodžić i Adi Grande.

Iako ovaj festival nije bio natjecateljskog karaktera, bh. tim je oduševio sve prisutne performansom, te su dobili gromoglasne aplauze za sve što su pripremili, kao i pehar i medalju za sudjelovanje na festivalu.

''Drago nam je što smo bili dio ovog odličnog frizerskog događaja. Dimče Ivamovski pozvao je bh. tim na ovaj festival i zbog toga smo mu posebno zahvalni.Za naš nastup smo dobili veliki aplauz, a posebno nam je drago što su nam nakon nastupa čestitale brojne kolege sa Balkana, ali i Turske i Francuske koji su bili dio ovog prestižnog frizerskog događaja. Kako bi naši modeli sa glamuroznim frizurama izgledali svjetski, pobrinuo se studio vjenčanica ''Hills''. Modele u balskim haljinama na scenu je izveo Pavle Nikovski, makedonski model modne agencije Models IN '', kaže Mahir Sinanović koji je krajem listopada osvojio nagradu za najbolju reviju na frizerskom kongresu u Turskoj.

Kopirati
Drag cursor here to close