Miss BiH za Miss svijeta

Evo kako se dvadeset bh. ljepotica priprema za veliko finale

Dvadeset ljepotica iz BiH stiglo je u prekrasan grad Vodice gdje se pripremaju za veliko finale izbora Miss BiH za Miss svijeta.
Lifestyle / Moda | 24. 09. 2018. u 13:13 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što su se okupile u Sarajevu, dvadeset ljepotica iz BiH stiglo je u prekrasan grad Vodice. Domaćin ovogodišnjih priprema izbora Miss BiH za Miss svijeta je hotel Imperial u kojem se najljepše djevojke BiH pripremaju za veliko finale.

Hotel Imperial Vodice smješten je u neposrednoj blizini pješčane plaže i pažljivo uređenog mediteranskog parka. Posjetiteljima nudi razni sportski, rekreacijski i zabavni sadržaj: fitness, sauna, studio za profesionalnu masažu, teniski tereni, igralište za djecu, te otvoreni bazen.

Upravo u hotelu Imperial Vodice rade na pripremama za natjecanje, trenutno uvježbavaju koreografiju, a Ines Jovanović, international booker and casting manager, s ljepoticama uvježbava njihov scenski nastup, te podučava djevojke kako se što bolje predstaviti na modnoj pisti, kao i na finalnoj večeri.

Foto: PR / Na recepciji hotela Imperial
Foto: PR / Sudionice izbora Miss BiH za Miss svijeta u Vodicama

Osim toga, u tijeku su snimanja kataloga i videospotova, profesionalnih modnih fotografija za Babyliss Paris, kupaćih kostima Exclusive Lingerie , te svečanih večernjih i koktel haljina Paradi Couture.

U slobodno vrijeme djevojke uživaju u prekrasnom mediteranskom parku, koji se nalazi u sklopu hotela Imperial, u fitnessu, masažama, ali i sunčanju i kupanju na prelijepom bazenu hotela.

Foto: PR / Vrijeme je i za ručak, samo lagano, salata .. 

Osim na bazenu, uživaju i na prekrasnim plažama, te raznim aktivnostima koje turističko središte Vodice nudi.

''Ovogodišnji izbor posvećen je humanitarnoj akciji ''I MI HOĆEMO SVOJU ŠKOLU'', kako bi se nabavili instrumenti i obnovila zgrada Srednje muzičke škole u Tuzli. Pozivom na broj 090 290 014 donirate jednu KM + PDV (1,10 KM)'', izjavio je Robert Jovanović, komercijalni direktor i producent izbora Miss BiH za Miss svijeta.

Finalni izbor će se održati 30. rujna na sceni Bosanskog kulturnog centra u Tuzli sa početkom u 21 sat, uz direktan prijenos na FTV.

Foto: PR / Prilika za fotografiranje i na prekrasnim plažama
Foto: PR / Djevojke uživaju u prekrasnom mediteranskom parku
Kopirati
Drag cursor here to close