Bjelokošuljaši

Dvoboj Joachima Löwa s Tae-yong Shinom - dvojnikom iz Južne Koreje

Tae-yong Shin (47) se najbolje osjeća u klasičnoj, strukiranoj bijeloj košulji i hlačama. Stil je to kojeg je najbolje brendirao upravo popularni Jogi Löw.
Lifestyle / Moda | 27. 06. 2018. u 13:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kad su novinari pitali Tae-yong Shina, izbornika Južne Koreje, tko mu je uzor u nogometnom svijetu slavnih trenera, samo ih je uz šeretski osmijeh čudno pogledao i pokazao na svoj stil odijevanja.

Ovaj trener iz Azije poznat je kao dvojnik slavnog europskog uzora Joachima Löwa, šefa njemačke nogometne reprezentacije.

Tae-yong Shin (47) se najbolje osjeća u klasičnoj, strukiranoj bijeloj košulji i hlačama. Stil je to kojeg je najbolje brendirao upravo popularni Jogi Löw.

Pored stila odjeće, on također nosi i narukvicu od perli u stilu Joachima Löwa, frizura je identična, a jedino što za sada ne može kopirati su - sportski uspjesi. Možda mu se danas (od 16 sati) ukaže nekoliko dobrih prilika da njegov tim pobijedi Nijemce u odlučujućoj utakmici skupine F. Radi se o skupini u kojoj svi mogu ispasti i proći, iako uoči trećeg kola Koreja nema niti jednoga boda.

"Löw je najbolji trener na svijetu. Velika je čast biti uspoređen s njim. Moderno se odijeva i sjajan je čovjek", govori zadivljeno Shin o Löwu.

"Čuo sam o tome da ga zbog izgleda i stila nazivaju Jogijem iz Azije. Ali do sad nisam imao priliku upoznati ga", kazao je njemački izbornik o svom današnjem protivniku na klupi Južne Koreje.

Inače, na Mundijalu u Rusiji nastupio je još jedan ljubitelj bijelih košulja. Hervé Renard, izbornik Maroka, zaradio je zbog toga i nadimak ''Bijeli čarobnjak". Renard, naime, vjeruje da mu bijela košulja donosi sreću. Čini se kako bi nakon Rusije ipak trebao razmisliti o promjeni boje koja mu donosi sportsku sreću.

Kopirati
Drag cursor here to close