dm Days of beauty sa Šejlom Ramović: dm i bh. influenserica predstavljaju jesenske trendove
Napuštanje starih navika potiče kreativnost i inspiraciju za nešto novo

dm Days of beauty sa Šejlom Ramović: dm i bh. influenserica predstavljaju jesenske trendove

Lifestyle / Moda | 04. 10. 2019. u 11:27 Bljesak.info / Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nastavkom proljetne kampanje Days of beauty dm ponovno u fokus stavlja temu promjene. Za predstavljanje jesenskih trendova dm je ostvario saradnju sa bh. influensericom Šejlom Ramović koja je uz pomoć proizvoda poznatih make up brendova kreirala dnevni i noćni make up look.

''Bilo je jako zanimljivo kreirati look-ove s proizvodima različitih brendova. Nadam se da će oni biti inspiracija mnogima da isprobaju nešto novo – možda drugu boju ruža od one na koju su navikli, da večernji look upotpune tušem i s malo highlightera... I sama sam se mnogo puta uvjerila da napuštanje starih navika potiče kreativnost i inspiraciju za nešto novo'', izjavila je Šejla povodom suradnje s dm-om.    

Ponuda i pokloni kupcima u dm prodavnicama 

Uz proizvode koje je Šejla koristila za kreiranje look-ova, kupci u dm prodavnicama mogu pronaći i mnoge druge koji će ih zasigurno potaknuti i inspirisati na male svakodnevne promjene i iskorake u neuobičajeno.

Uz širok izbor make up proizvoda poznatih svjetskih brendova kao i dm marki, za kupovinu istih u vrijednosti od 25 KM i više, kupcima u periodu kampanje od 2.10. do 29.10.2019. dm poklanja trendy kišobran te mogućnost učešća u nagradnoj igri u kojoj čak njih 700 može osvojiti dm beauty box s make up proizvodima. 

Zašto tema promjena?

U središtu dm kampanje stoji poruka: Život se sastoji od promjena. Promjena od postojećeg stvara nešto novo. Ukoliko to novo doprinosi da se osjećamo bolje, da imamo više samopouzdanja i da budemo hrabriji – ta je promjena dobra. Bit kampanje nije da postanemo neko drugi nego da budemo malo više mi, a dm će vas u tome rado pratiti.

Odmicanjem od ustaljenih navika otvorit će se move mogućnosti i prilike koje u svakodnevnici ostaju neprimjetne.

Osim toga, napuštanje starih navika potiče kreativnost i inspiraciju za nešto novo. Iako mnogo toga govori u korist promjenama, mnogi se boje napraviti prvi korak. Jer nepoznato i neuobičajeno podrazumijeva napuštanje zone komfora – a dm upravo za to želi dati ohrabrenje.

Više informacija o dm drogerie markt d.o.o.

dm je na bosanskohercegovačkom tržištu prisutan od juna 2006. kada je otvorena prva dm prodavnica u sarajevskom naselju Dobrinja. Za trinaest godina dm se pozicionirao kao vodeća kompanija u kategoriji drogerija sa 700 zaposlenika i 74 prodavnice u 42 grada te distribucijskim centrom u Sarajevu.

U poslovnoj godini 2017/18. dm je u Bosni i Hercegovini ostvario promet od 161,4 miliona KM. Asortiman dm-a obuhvata preko 14.000 proizvoda etabliranih svjetskih i domaćih proizvođača. Među dm robne marke spadaju Balea, alverde, Mivolis, trend IT UP, Denkmit, babylove, dmBio i mnoge druge.

U cjelokupnom asortimanu posebno mjesto zauzimaju organska hrana, prirodna kozmetika i ekološki prihvatljivi proizvodi.

Kopirati
Drag cursor here to close