Mostar

Dječja modna revija i druženje sa svetim Nikolom u Mepas Mallu

Osim nezaboravnih modnih trenutaka i iskrenog osmijeha, vaše mališane će posjetiti i najomiljeniji gost iznenađenja. Djeci najdraži svetac – Sveti Nikola posjetit će i obradovati sve prisutne nakon revije.
Lifestyle / Moda | 04. 12. 2018. u 16:57 Promo
Kopirati

Pred nama je vrijeme darivanja i vrijeme dragocjenih trenutaka sa našim najmlađima. U ovo predblagdansko vrijeme, Mepas Mall je vjerne posjetitelje odlučio darovati posebnim programom, dječjom modnom revijom i zabavnim druženjem sa svetim Nikolom!

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kad se spoje moda i najmlađi slatki manekeni, zabava je zagarantirana. Djeca su po svojoj prirodi uvijek spremna na zabavu i smijeh, zato se i ove godine za njih sprema nezaboravna avantura. Modna pista, najljepši odjevni komadi i slatki pokreti malih manekena učinit će da se na jedan dan osjećaju kao prave zvijezde.

Nakon veselog castinga, odabrani su mali manekeni koji će predstaviti kolekcije zakupaca na dječjoj modnoj reviji u četvrtak 06.12.2018. u 18:00 sati na 1.katu  Mepas Malla.

 Mepas Mall se pretvara u središte mode i zabave. Brandovi koji će se predstaviti najnovije kolekcije su: LC Waikiki, Tintilinić, Deichmann, Lindex, Juventa Sport, Okaidi, Bambi i Terranova. 

 Sigurni smo da ćete vi i vaši najmlađi uživati u još jednoj dječjoj modnoj reviji, koja iz godine u godinu postaje sve zanimljivija. Ono što vas očekuje je mnogo smijeha, zabave te simpatičnih trenutaka koje će prirediti mališani svojim nastupom na modnoj pisti.

 Osim nezaboravnih modnih trenutaka i iskrenog osmijeha, vaše mališane će posjetiti i najomiljeniji gost iznenađenja. Djeci najdraži svetac – Sveti Nikola posjetit će i obradovati sve prisutne nakon revije. Slikanje sa svetim Nikolom mnogima je najljepša uspomena iz djetinjstva, zato priredite svojim najdražima dan za pamćenje.

Vidimo se u četvrtak u Mepas Malla, na mjestu najbolje zabave! 

Vaš Mepas Mall

Lifestyle u trendu!

 

 

 

 

Kopirati