Belma Tvico

Catrinel Marlon, u kreaciji bh dizajnerice na festivalu u Veneciji

Njezine kreacije, Marlon je do sada nosila na crvenom tepihu filmskog festivala u Cannesu, na prestižnoj amfAR gala večeri, u promotivnom filmu draguljarske kuće Chopard, kao i na brojnim filmskim festivalima.
Lifestyle / Moda | 15. 09. 2019. u 13:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Catrinel Marlon, model talijansko-rumunjskog porijekla i jedna od najintrigantnijih i najljepših glumica današnjice, već duže razdoblje surađuje s bh. modnom dizajnericom Belmom Tvico.

Njezine kreacije, Marlon je do sada nosila na crvenom tepihu filmskog festivala u Cannesu, na prestižnoj amfAR gala večeri, u promotivnom filmu draguljarske kuće Chopard, kao i na brojnim filmskim festivalima kojima ove godine prisustvuje promovirajući film „The Whistlers“ u kojem portretira ulogu Gilde.

Na crvenom tepihu 76. Filmskog festivala u Veneciji, a potom i na zabavi održanoj povodom premijere dokumentarnog filma „Unposted“ koji prati život Chiare Ferragni, Marlon je odlučila odjenuti svilenu haljinu s potpisom Belme Tvico iz kolekcije Strata za proljeće/ljeto 2019. godine.

U ženstvenom i sofisticiranom izdanju, Marlon je plijenila pažnju medija i prisutnih u Veneciji. Dva dana kasnije, na premijeri filma „Waiting for the Barbarians“ u kojem glavnu ulogu igra Johnny Depp, Catrinel Marlon se ponovo odlučila za kreaciju Belme Tvico, ovog puta glamurozno crno odijelo naglašenog dekoltea.

Sigurno je da Marlon, uz mnoge druge svjetske osobe iz svijeta mode, umjetnosti i filma, postaje vjerna ambasadorica Belma Tvico brenda, što potvrđuje uspjeh bh. modne dizajnerice van granica BiH.

Catrinel Marlon je u Veneciji boravila sa suprugom Massimilianom di Ludovicom, proslavljenim talijanskim filmskim producentom.

GLUMICA

Kopirati
Drag cursor here to close