Sarajevo

BONJOUR.ba novogodišnji party održan sinoć u hotelu Europe

Tijekom večeri uzvanicima se kratko obratila Ana Ćavar, osnivačica ovog lifestyle portala
Lifestyle / Moda | 13. 12. 2019. u 13:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Još od kada su uzvanicima počele stizati prve pozivnice za BONJOUR.ba novogodišnji party, jasno je bilo da ih očekuje jedna posebna večer protkana jedinstvenim iskustvima.

Snovi i ispunjenje snova su bili tema prve BONJOUR.zabave na kojoj je sinoć uživalo više od 150 uzvanika s domaće modne i lifestyle scene među kojima su bili bh. dizajneri, modeli, fotografi, grafičari, arhitekti, produkt dizajneri i predstavnici marketinških agencija.

Hotel Europe u Sarajevu, sagrađen u austrougarskom stilu 1882. godine, točnije njegova dvorana Atrium koju krase dekorirani zidovi s otvorenim staklenim krovom je bila idealna kulisa za ovo neobično sanjarsko druženje.

Foto: PR / BONJOUR.ba novogodišnji party

Tijekom večeri uzvanicima se kratko obratila Ana Ćavar, osnivačica ovog lifestyle portala koja je istaknula:

''2019. godinu ćemo u BONJOUR.ba timu pamtiti po redizajnu i rebrandingu kojeg smo napravili u prvoj polovici godine. Visoka estetika portala, njegova funkcionalnost i korisničko iskustvo naših čitatelja, uz sada već prepoznatljive autorske priče u BONJOUR.ba stilu su nas pozicionirali na mjesto vodećeg bh.lifestyle i modnog medija. Dodamo li tome činjenicu da je iza našeg tima 12 godina iskustva te da smo u tom periodu napisali i objavili skoro 20.000 autorskih članaka, kao i skoro 100 kampanja koje smo kroz 2019. godinu uspješno realizirali s našim partnerima, domaćim i stranim brandovima, možemo reći kako smo u ovoj godini ostvarili jedan naš san''.

Foto: PR / BONJOUR.ba novogodišnji party

Upravo zato su snovi bili tema sinoćnjeg eventa.

''U želji da svojim uzvanicima pruže jedinstveno iskustvo, već po ulazu u dvoranu gosti su se našli među oblacima i ljestvama koje vode do njih, simbolizirajući tako snove i njihovo ostvarenje'', navode organizatori.

Uz to uzvanici su uživali u raznim iskustvenim sadržajima koji su se skrili na eventu, pa su tako imali priliku boraviti u sobi ispunjenoj oblacima ili pak isprobati kavu posluženu s oblakom od šećerne vune.

''Željeli smo ostvariti snove makar na par sati jedne večeri. U tome smo uspjeli kroz naše oblake i iskustvene sadržaje naših partnera na eventu, ali i zahvaljujući sjajnoj ekipi Branded agencije koja je prepoznala našu ideju i zajedno ju s nama ispričali kroz ovo prvo, ali sudeći prema reakcijama uzvanika, nipošto ne i zadnje BONJOUR.ba druženje'', dodala je Ana Ćavar.

Foto: PR / BONJOUR.ba novogodišnji party
Kopirati
Drag cursor here to close