5 stilova koje ćete voljeti

Bliži se "sezona jakni", a ovo su trendovi koje ćemo nositi

Čim zagazimo u veljaču, već polako počnemo maštati o proljeću.
Lifestyle / Moda | 11. 02. 2020. u 18:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Možda smo suviše optimistični, no čim zagazimo u veljaču, već polako počnemo maštati o proljeću tješeći se kako je prvo toplo sunce iza ugla. Na tragu tog optimizma, ono što nam počne zaokupljati pažnju su i modni trendovi predviđeni za toplu sezonu. Naravno, u toj se kalkulaciji baš uvijek nalaze jakne koje jedva dočekamo odjenuti nakon (pre)duge sezone bundi i zimskih kaputa.

Trendovi koji će se nositi kada je riječ o jaknama donosimo u nastavku teksta.

Kožnati retro blejzeri

Kožnati blejzeri su se vratili u velikom stilu

Kožnati blejzeri obilježili su eru heroin chica 90-ih, a 2020. su se vratili u velikom stilu. Naravno, i dalje ih nosimo u retro điru, oversized kroja i naglašenih ramena kao prije 30 godina kada su bili zaštitni znak Kate Moss, a nisu im odoljele niti druge zvijezde s A-liste poput Gwyneth Paltrow i Jennifer Aniston. Kožnati blejzer jedan je od onih komada koji će u svaku kombinaciju ugraditi instantni coolness, a mi im predviđamo vrhunac ovog proljeća.

Inspiracija: Coco Chanel

Komad koji je nadrastao sve trendove

Elegantni sakoi od tvida simbol su bezvremenskog stila i komad u kojem ćete baš uvijek izgledati dotjerano i lijepo. Zahvaljujući velikoj Coco Chanel, kratki tvid blejzeri postali su dio njezinog modnog DNA i komad koji je nadrastao sve trendove. Ovog proljeća, iskoristite elegantni tvid  sako da podignete svoje mom jeans i bijeli T-shirt. Kombinacija će izgledati sjajno!

Safari stil

Safari jakne sjajno će pristajati uz kožnate hlače

Ove će tople sezone na hirovitim cestama trendova zablistati jakna u safari stilu koju će obožavati sve ljubiteljice funkcionalnosti. Naime, safari jakna opremljena je s pregršt praktičnih džepova i remenom kojom ćete ju stegnuti u struku, a najčešće ćete ju pronaći u neutralnoj paleti boja. Safari jakne sjajno će pristajati uz kožnate hlače i combat čizme.

Kratke puf jakne s printom

Za prve proljetne noći

Za večeri kada se temperature malčice spuste, savršeno će vam doći kratka puf jakna koja se ove sezone nosi poprilično upečatljiva, ukrašena printevima. Ogroman porast popularnosti brenda Moncler zasigurno je utjecao na popularnost puf jakne koja čini srž brenda. Ako je suditi po trendsetericama, puf jakna s printom sjajno će pristajati na gotovo sve.

Poplun tekstura

Jaknu ovog stila uparite s predimenzioniranim pletivom

Ljubiteljice udobnosti među fashionisticama obožavat će poplun-trend među jaknama i kaputima. Jaknu ovog stila uparite s predimenzioniranim pletivom i vintage trapericama visokog struka te gležnjačama i izgledat ćete odlično. Naravno, i bit će vam super udobno što je svakako plus, prenosi portal buro247.hr.

Kopirati
Drag cursor here to close