Modna revija

Bingo i Abc Models: Noć mode, zabave i druženja

Bingo City Center i Modna agencija Abc Models Mgmt International u Tuzli priredili noć mode, zabave i druženja.
Lifestyle / Moda | 26. 12. 2019. u 16:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Novogodišnja modna revija Bingo City Center Tuzla bila je izvrsna prilika da se u ovom centru okupi veliki broj posjetitelja koji su Bingo posjetili kako zbog kupnje za predstojeće praznike, tako i zbog izvrsne modne revije, gdje su dobili ideju ili inspiraciju što obući za hladne zimske dane ali i za predstojeću najluđu noć.

Foto: PR / Novogodišnja modna revija Bingo City Center Tuzla

U suradnji s vodećom modnom agencijom Abc Models Mgmt International, pripremili su događaj koji je zapečatio 2019. i polako nas uveo u Nove dvadesete.

Modeli su nosili odjeću poznatih brendova: Cocozebra, Gema, Lulu Gold, Koton, Jeorides, Bojprom, Fashion Point, Mona, Deichmann, Alma Ras, Parfois, Orsay i Lindex. Modna revija bila je prilika da trgovine predstave ne samo kolekcije za odrasle, nego i za mlađe članove i djecu, što je posebno obradovalo sve prisutne.

Foto: PR / Novogodišnja modna revija Bingo City Center Tuzla

Na modnoj reviji publici se predstavila i jedna izuzetna gospođa Mraz, koja je zaštitno lice kampanje “Spremni za Nove dvadesete”. Njeno ime je Sabina Željo, a ovo joj je bila prva šetnja modnom pistom.

Foto: PR / Novogodišnja modna revija Bingo City Center Tuzla

Nove dvadesete i jesu pravo vrijeme za nove početke, a Bingo City Center i Abc Models Mgmt International su svima zaželjeli da u Novoj godini ispune svoje želje, pronađu ono za čime tragaju i da se usude biti sve ono što su oduvijek željeli.

Želimo vam sretnu i uspješnu 2020. godinu!

Kopirati
Drag cursor here to close