My Akademi

Bh. frizer Mahir Sinanović napravio neviđeni show u Antaliji

Jedan od najboljih bh. frizera Mahir Sinanović osvojio nagradu za najbolju reviju na frizerskom kongresu u Turskoj.
Lifestyle / Moda | 21. 10. 2017. u 14:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mahir Sinanović, poznati sarajevski frizer, predstavljao je našu zemlju na seminaru i kongresu u turskoj Antaliji u gradu Sideu u organizaciji ''My Akademi'' iz Antalije, na kojem je sudjelovalo oko 70 frizera iz BiH, Turske, Izraela, Bejruta, Makedonije, Kosova, Njemačke, Švedske...

PR com / Sinanović osvojio nagradu za najbolju reviju 

''U pitanju je važan događaj, kongres europskih i azijskih frizera. Iz naše zemlje sudjelovalo je desetak majstora sa makazama, a oni su imali priliku raditi sa turskim frizerima na izradi punđi, po čemu su oni u svijetu broj jedan. Prezadovoljan sam kompletnom organizacijom, scenom koja je napravljena za tu priliku, te gostoprimstvom domaćina koji su napravili događaj na jednom svjetskom nivou. Naravno, nestrpljiv sam da novitete i zanimljivosti koje sam tamo naučio kada je tehnika podizanja kose u pitanju podijelim u Sarajevu sa svojim klijentima'', kaže Mahir.

Video: Dio revije našeg frizera u Antaliji

Svoj show u Antaliji, za koji je nagrađen, radio je sa dva ženska i jednim muškim modelom. Profesionalne manekenke su bile iz modne agencije iz Istanbula, a muški model je bio Pavle Nikolevski iz ''Models In'' agencije iz Makedonije, koji je i frizer i makedonski top-model.

''Nikolevski je iznio reviju do savršenstva, a ona je na kraju i nagrađena i proglašena najboljom. Ja sam, naravno, osmislio cijeli koncept showa, a zanimljivo je da smo za potrebe revije kao glazbenu podlogu koristili pjesmu našeg Bože Vreće ''Elma'', za što smo dobili i njegovu suglasnost'', ističe Sinanović.

Nakon ovog uspjeha, naš frizer je dobio dosta poziva i ponuda za suradnju u Turskoj, tako da će već u travnju naredne godine ponovo putovati u Antaliju na jedan projektni show, koji će ustvari biti najava modnog događaja za narednu sezonu.

Kopirati
Drag cursor here to close