21. i 22. 09. 2019.

BeautiFUL2019: Objavljen program sajma kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa

Na sajmu će se predstaviti preko 100 brendova, a isti će biti izložbeno prodajnog karaktera, te sve posjetitelje očekuju i sajamski popusti, kao i posebne ponude tijekom sajma.
Lifestyle / Moda | 28. 08. 2019. u 09:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prvi Sajam kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa BeautiFUL2019 bit će održan 21. i 22.09.2019. godine u Hotelu Hills, u Sarajevu.

Na sajmu će se predstaviti preko 100 brendova, a isti će biti izložbeno prodajnog karaktera, te sve posjetitelje očekuju i sajamski popusti, kao i posebne ponude tijekom sajma.

Zlatni sponzor je cm-cosmetic market, dok su srebreni sponzori: Biologique Recherche, Brill Cosmetix, Magnetic Nails, te Frizerland.

U suradnji s vodećim akterima u ovoj industriji, analizirat će se teme kao što su: novi trendovi, tehnološki razvoj, savjeti za razvoj biznisa, te edukacije za unaprjeđenje poslovanja.

Bogat program sajma će okupiti industrijske stručnjake i omogućiti da se održe neke od najboljih edukacija. Tako će se u sklopu sajma prvi put u Sarajevu predstaviti najprestižniji make-up artist u regiji, Dušan Lazić Laza, kao i svjetski poznata akademija Tony&Guy, a svi polaznici će dobiti certifikat o sudjelovanju.

Bit će održano i amatersko natjecanje frizera, koje je namijenjeno za studente škola ljepote i frizerskih škola.

Pored navedenog, upriličit će se i masterclass za nail tehničare, koji će trajati dva dana.Predavačica je Lesja Karić, a masterclass za brazilsku maderoterapiju održat će Olgica Markanović.

Također, sponzor sajma Magnetic Nails održat će natjecanje u nail art-u. Edukaciju za nadogradnju kose vodi liderka među frizerima Balkana, Svetlana Bubanja Bucka. Golden Hand Academy također će se prvi put predstaviti u Sarajevu, i to sa edukacijom LipPen.

Bit će održana i edukacija i prezentacija Henna Brows, te BB Glow. Pored toga, održat će se i konferencija o estetskoj kirurgiji i kozmetologiji, a prof.dr. Reuf Karabeg bit će predavač, zajedno sa dr. Željkom Rotimom, te timom regionalnih stručnjaka.

Cilj sajma je postati tradicionalni događaj namijenjen akterima ove industrije, ljubiteljima kozmetike, kao i onima kojima je prioritet biti lijep i zdrav.

Ulaz na sajam je besplatan, a organizatori pripremaju i prijevoz za sve posjetitelje.

Više informacija o sajmu i prijavama na masterclassove možete pronaći na www.sajam.beautiful.ba

Kopirati
Drag cursor here to close