#MaxFactorStories

Amra Džeko u novoj #MaxFactorStories kampanji

"Dajte si priliku" kaže Amra, te kroz ovu kampanju Max Factor i Amra Džeko žele motivirati sve žene, da slijede svoje snove i daju sve od sebe, kako bi ih ostvarile.
Lifestyle / Moda | 14. 03. 2019. u 09:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kreator brenda Max Factor, Maksymilian Faktorowicz, danas poznat kao Max Factor je uvijek jasno isticao da kao vizažist ima odgovornost istaknuti ono što čini svaku ženu jedinstvenom - slaviti njenu individualnost i naglasiti njenu prirodnu ljepotu.


Max Factor posebno naglašava ovu poruku u europskoj kampanji #MaxFactorStories kroz koju priča priče izvanrednih žena koje su se borile za ostvarenje svojih snova. Za ambasadoricu u BiH je odabrana bosanskohercegovačka glumica, voditeljica i humanitarna aktivistica Amra Džeko koja je kroz #MaxFactorStories podijelila svoju priču, izazove koje je uspješno savladala, te otkrila tko joj je dao snagu da slijedi svoje snove kada se sa samo 25 godina, sama sa šestogodišnjom djevojčicom odlučila otići u Ameriku.


"Želimo slaviti ne samo jedinstvenu ljepotu žene, nego i njeno životno putovanje koje ju je oblikovalo u ženu kakva je danas. Stoga smo veoma sretni što je Amra pristala upravo za #MaxFactorStories podijeliti svoju inspirativnu priču koju ćemo na Dan žena otkriti na Max Factor društvenim mrežama", ističu iz Max Factor tima.


"Dajte si priliku" kaže Amra, te kroz ovu kampanju Max Factor i Amra Džeko žele motivirati sve žene, da slijede svoje snove i daju sve od sebe, kako bi ih ostvarile.

Foto: PR / Amra Džeko u novoj #MaxFactorStories kampanji

Max Factor vjeruje kako istinska ljepota žene leži u izazovima, iskustvima i životnom putu koji ju je oblikovao u snažnu ženu kakva je ona danas. Svaka sitna bora na njenom licu, osmijeh koji se nacrta na licu na spomen dragih uspomena i iskra u očima koja se pojavi kada izgovara imena dragih ljudi, upravo su ono što svaku ženu čini posebnom i ispunjenom.




Amra kroz kampanju otkriva i beauty favorite na koje se uvijek može osloniti, koju boju ruža najčešće bira, te zašto je Max Factor Radiant Lift puder dio njene svakodnevne rutine.

"Česta putovanja ostavljaju trag i na koži koja postaje isušena. Zato sam u potrazi za puderom našla Radiant Lift koji ima njegujuće svojstvo, kako bi koža mog lica uvijek bila hidratizirana", istaknula je Amra.

Max Factor Radiant Lift puder je još od lansiranja pokrenuo pravu malu revoluciju u beauty industriji, navodeći kako žene više ne moraju birati između dugotrajnosti i svježine na licu.

Kopirati
Drag cursor here to close