Imaš dobar parfem

U Mostaru svečano otvorena Luxury parfumerija

Nakon subotnjeg otvaranja, Luxury parfumerija nastavlja s radom od ponedjeljka, u radnom vremenu od 09:00 do 21:00 sati, a početkom idućeg tjedna svjetlo dana ugledat će i moderno izrađeni webshop
Lifestyle / Moda | 27. 11. 2021. u 16:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Mostaru je danas svečano otvorena parfumerija Luxury, prva niche parfumerija u Hercegovini, u kojoj će ljubitelji parfema moći pronaći više od 20 najpoznatijih svjetskih brendova i najbolje parfeme na svijetu.

Goste su najprije pozdravili vlasnik Lucijan Petrina i Svjetlana Žaknić, vlasnica zagrebačke parfumerije Lana, koja je i ekskluzivni zastupnik većine ovih brendova za Balkan.

Foto: PR / U Mostaru svečano otvorena Luxury parfumerija

"Ponosni smo i sretni što smo upravo mi prvi uspjeli u Hercegovinu dovesti većinu najpoznatijih svjetskih niche brendova. Veliko hvala Svjetlani i svima koji su radili na ovom projektu zadnjih mjeseci. Siguran sam da će ova priča Mostar i Hercegovinu uvrstiti na svjetsku kartu kada su u pitanju vrhunski parfemi", rekao je vlasnik Lucijan Petrina.

"U Zagrebu imamo veliki broj kupaca iz Bosne i Hercegovine i uvijek smo Vas posebno cijenili. Raduje me što su naši parfemi sada stigli i u Mostar", kazala je Svjetlana Žaknić.

Foto: PR / U Mostaru svečano otvorena Luxury parfumerija

Parfumerija Luxury se nalazi u spektakularno uređenom prostoru na adresi Kneza Višeslava 59, preko puta SPC Orca. Na policama ove parfumerije moći ćete pronaći ikone niche parfema, kao što su No1 od Clive Christiana, Sahraa OUD i Amber OUD od Fragrance du Boisa, Octavian od Electimussa, 2. Nawab of Ouhd od Ormonde Jaynea, Gold, Honour i Interlude od Amouagea te mnoge druge ekstrate koji će vas jednostavno ostaviti bez daha.

Uz vrhunske niche parfeme, u ponudi parfumerije Luxury nalazi se i visokokvalitetna kozmetika švicarskog Rivolija i francuskog Sisleyja, tako da će police ove novootvorene parfumerije biti nezaobilazna adresa za sve ljubitelje parfema i kozmetike.

Foto: PR / U Mostaru svečano otvorena Luxury parfumerija

Nakon subotnjeg otvaranja, Luxury parfumerija nastavlja s radom od ponedjeljka, u radnom vremenu od 09:00 do 21:00 sati, a početkom idućeg tjedna svjetlo dana ugledat će i moderno izrađeni webshop putem kojega će kupci moći kupovinu obavljati i iz udobnosti svoga doma.

Kopirati
Drag cursor here to close