Kinološki savez

U Mostaru će se održati izložba pasa

Informirali su gradonačelnika i o važnim međunarodnom kinološkim manifestacijama u tekućoj godini, posebice one koje se u rujnu trebaju održati u Mostaru.
Lifestyle / Životinje | 29. 01. 2019. u 14:33 Ma. M.| Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Bljesak.info / Američki staford

Gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić primio je u utorak, predsjednika Kinološkog saveza Herceg Bosne Pericu Jukića i tajnika istog saveza, Mirka Čolaka.

Kako je priopćeno iz Grada, čelnici Kinološkog saveza Herceg – Bosne upoznali su gradonačelnika Bešlića s radom saveza i aktivnostima koje uspješno provode na uzgoju, školovanju, ocjenjivanju, zaštiti čistokrvnih pasa te osposobljavanju stručnog kadra.

Informirali su gradonačelnika i o važnim međunarodnom kinološkim manifestacijama u tekućoj godini, posebice one koje se u rujnu trebaju održati u Mostaru.

Foto: Grad Mostar / Sastanak Bešlića i Kinološkog saveza HRHB

Radi se o državnoj izložbi pasa i međunarodnim izložbama pasa te o specijalnoj izložbi lll. FCI - američki stafordski terijer, staford terijer, bull terijer, jokširski terijer i jack russell terijer, a koja se trebaju organizirati u petak 27. rujna 2019. i u subotu 28. rujna ove godine.

Gradonačelnik Bešlić zahvalio je na posjetu i upoznavanju s aktivnostima koje poduzimaju te na organizaciji međunarodnih natjecanja u Mostaru. Također naglasio je, navode, kako će sa svoje strane Grad pružiti potporu u organizaciji spomenutih manifestacija te obećao odazvati se njihovom pozivu da bude nazočan svečanosti koja će biti upriličena prigodom njihova završetka, priopćeno je iz Grada Mostara.

Kopirati
Drag cursor here to close