Bilo je i dinosaurusa

Šetali po gradu sa kozama, svinjama, kanarincima ... plišanim psima, samo da izađu iz karantene

Španjolci su već tjedan dana zatvoreni u kućama i sretni su ako imaju kućnog ljubimca za izvesti u šetnju. Oni koji ga nemaju, a u očaju da uhvate malo svježeg zraka, postaju sve kreativniji.
Lifestyle / Životinje | 22. 03. 2020. u 22:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Španjolci su već tjedan dana zatvoreni u kućama i sretni su ako imaju kućnog ljubimca za izvesti u šetnju. Oni koji ga nemaju, a u očaju da uhvate malo svježeg zraka, postaju sve kreativniji.

Španjolci smiju izaći nakratko van kako bi prošetali kućne ljubimce. Policija je, međutim, morala ukoriti ljude jer su sa sobom imali životinje s kojima obično ne hodaju. Neki su poslani doma nakon što su zatečeni u šetnji s kozama, svinjama, kanarincima, pa čak i plišanim životinjama.

"Nemojte nas pokušavati prevariti jer ćete biti kažnjeni", poručio je policijski sindikat Jupol preko Twittera nakon što je jedan muškarac u gradu Palenciji uhvaćen dok je na uzici vodio plišanog bijelog psića.

Policija u Kataloniji također je morala reagirati, prenosi Index.

"Niti kanarinci, niti vijetnamske svinje, niti koze, što smo sve vidjeli u Palafrugellu, ne mogu biti izlika za izlazak iz kuće i kršenje zabrane. Molimo vas, ostanite doma!" napisala je katalonska policija na Twitteru. Palafrugell je mjesto s oko 22.000 stanovnika blizu grada Girone.

U južnom gradu Murciji jedan se prolaznik bezbrižno šetao ulicom odjeven u tiranosaura, dok je u cijeloj zemlji na snazi izvanredno stanje. Nakon što je stanovnicima izdana zapovijed da ostanu u kućama, on je tumarao praznom ulicom sve dok nije naišao policijski automobil.

Policija u ophodnji zaustavila je Tiranosaura pa ga upozorila da odmah ode doma. A onda je objavila videoisječak tog uličnog susreta. Videosnimci je dodala glazbu iz filma Jurassic Park.

Kopirati
Drag cursor here to close