Vrijeme

Prvo kiša, a potom snijeg za Božić

Oblačno vrijeme s kišom očekuje se i u petak, 25. prosinca. Poslijepodne na planinama se očekuje snijeg.
Lifestyle / Životinje | 23. 12. 2020. u 08:31 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prema prognozi vremena Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH sutra, 24. prosinca, u Bosni i Hercegovini se očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Krajem dana, kiša se očekuje u Hercegovini, na zapadu i jugozapadu Bosne. Jutarnja temperatura od 3 do 8, na jugu do 10, a najviša dnevna od 8 do 15 stupnjeva.

Oblačno vrijeme s kišom očekuje se i u petak, 25. prosinca. Poslijepodne na planinama se očekuje snijeg. U nizinama centralne, istočne i zapadne Bosne snijeg ili susnježica u večernjim satima. U večernjim satima očekuje se i formiranje sniježnog pokrivača. Jutarnja temperatura od 3 do 9, na jugu do 12, a najviša dnevna od 4 do 10, na jugu do 12 stupnjeva. Poslijepodne i krajem dana, postupan pad temperature zraka.

Prvog dana vikenda, u subotu, 26. prosinca, očekuje se pretežno oblačno vrijeme u Bosni sa susnježicom i snijegom, a u Hercegovini s kišom. Tijekom dana, padaline će oslabiti, a mjestimično i prestati. Jutarnja temperatura od -1 do 4, na jugu do 6, a najviša dnevna od 0 do 6, na jugu do 8 stupnjeva, priopćeno je iz FHMZBiH.

 

Kopirati
Drag cursor here to close