Banja Luka

Prvi javni događaj za vlasnike i ljubitelje pasa

''Za posjetitelje smo upriličili zanimljivo druženje i program, uz izvlačenje glavnih 15 nagrada za sudionike Facebook natjecanja'', poručili su organizatori.
Lifestyle / Životinje | 20. 09. 2019. u 12:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predstavništvo Fondacije Dogs Trust u BiH poziva sve vlasnike i ljubitelje pasa, kao i roditelje, djecu, veterinarske stručnjake i sve druge prijatelje životinja, na prvo javno druženje koje će biti upriličeno u srijedu, 25. rujna u 17:30 na Trgu Krajine u Banja Luci.

''Za posjetitelje smo upriličili zanimljivo druženje i program, uz izvlačenje glavnih 15 nagrada za sudionike Facebook natjecanja. Lajkajte Dogs Trust Facebook stranicu gdje možete pogledati o kojim se vrijednim nagradama radi i prijavite se za izvlačenje!'', poručili su organizatori.

Tijekom događaja će za najmlađe posjetitelje biti upriličena i Dogs Trust edukativno-zabavna radionica i kviz za djecu s posebnim nagradama. Posjetitelje će na događaju moći saznati kako o ovom programu, tako i o programima besplatne sterilizacije pasa, o pozitivnoj obuci pasa i drugim aspektima odgovornog vlasništva pasa i sigurnosti sa psima.

Događaj će uveličati i predstavnici vlasti Grada Banja Luka, te naše partnerske organizacije “Koliba”, prilika za medije će biti upriličena, prema priloženom Programu, od 17:30 do 17:40h.

Kopirati
Drag cursor here to close