Oglasio se Levijatan

Mostarac veličanjem klanja pasa digao na noge cijelu regiju

Roman Jurišić u videu kritikuje spašavatelje pasa govoreći kako su "peksina đubrad koja glumi prozapadnjake proeuropljane, vidili na tvu da je 'kuco' u modi pa oće i 'bošnjo' da bude u modi".
Lifestyle / Životinje | 01. 11. 2017. u 14:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na društvenim mrežama pojavila se video-snimka koja je podigla na noge regiju. Snimku je prenijela stranica za zaštitu i spašavanje ugroženih životinja "Levijatan" navodeći kako je autor snimke Roman Jurišić iz Mostara.

Roman Jurišić u videu kritizira spašavatelje pasa govoreći kako su "peksina đubrad koja glumi prozapadnjake proeuropljane, vidjeli na tv-u da je 'kuco' u modi pa oće i 'bošnjo' da bude u modi".

"Meni je jako žao ali ja vam moram saopštiti da ste jedni primitivni glupi balkanski imbecili i da mi se povraća od vas", kazao je Jurišić u videu.

Pokret "Levijatan" nije mu ostao dužan, pa su tako na svom Facebook profilu napisali "Tražiš popularnost na ovaj način? Izaći ćemo ti u susret. Upravo si uvredio celu bivšu Jugoslaviju, a i prevešćemo ovo. Uživaj u “slavi”'', stoji u poruci ''Levijatana'' uz objavljeni video.

"Naš subjektivan utisak je da ćeš ipak uskoro snimiti još jedan klip, dijametralno suprotan ovom. Ali, to je samo prezumpcija." stoji u poruci ovog udruženja.

Roman Jurišić postao je 'interesantan' ljubiteljima pasa sa svojim istupima po internetu veličajući klanje i ubijanje pasa, dok je većinu svoje ljubavi poklanjao mačkama. Nakon objavljene snimke, i sam se oglasio na svom Facebook profilu porukom koju prenosimo u cijelosti.

"Profil mi je ugasen jer kreteni, jadni balkanski seljacici, keroobozavateljskli peksini smradovi, prijavljuju profil pa facebook mi trazi verifikaciju koju ja odbijam uraditi. pa se profil automatski ugasi. evo novoga pa me dodajte.
a vama, peksinim seljacima i popuzanima, kao i ovim junacima sto prijete preko granice, nemojte niti pomisliti da je profil nestao zbog vas (vjerovatno jeste zbog vasih jadnih prijavnjivanja profila facebooku). i ja vas jedva cekam.
svaki vojnik Falange Odmazde bi radije izabrao smrt nego da mu ista u zivotu diktira keroobozavatelj peksini, pa ako ste spremni primiti metak u ime svojih uvjerenja, nikakav problem. mozda je i vrijeme da se pokaze da skupina klosara pod fantomkama, ako vec impresionira neke zenice i babe, sigurno ne impresionira mene i nas.
i hvala vam na promociji mene, jer cinite tocno ono sto i zelim. ovo cu iskoristit da dignem narod protiv vasih kerova.
nemojte biti kukavice pa prijavljivati profil facebooku za brisanje. sacekajte da vam plasiram jos videa pa da crknete od muke ☝️" napisao je Roman na svom novom profilu.

Kopirati
Drag cursor here to close