Happy End

Mostar: Pogledajte hrabru akciju spašavanja psa iz provalije

Psića su, pošto je spašen, zajedno odveli u Veterinarsku stanicu Mostar gdje je pregledan i ostavljen na promatranju.
Lifestyle / Kućni ljubimci | 08. 08. 2019. u 08:45 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pet je dana psić lajao, zavijao i zazivao upomoć jer je bio zarobljen u veoma nepristupačnom dijelu... u provaliji obrasloj šipražjem i teško prohodnom i teško pristupačnom području uz Neretvu.

Susjedi koji su čuli njeno zapomaganje pokušali su doći do njega i spasiti ga od sigurne smrti, ali bez uspjeha. Na poziv volontera iz Animal Care centra, u pomoć stižu članovi Hercegovačke Gorska Službe Spašavanja Mostar i obavljaju vrhunski posao!

Još su jednom pokazali i dokazali svoju stručnost, profesionalnost, požrtvovnost i humanost! Uspjeli su se provući kroz šipražje te izvući psića koji se zavukao u mračnu, hladnu i usku špilju.

Psića su, pošto je spašen, zajedno odveli u Veterinarsku stanicu Mostar gdje je pregledan i ostavljen na promatranju.

Sada je psić dobro iako je bio u stanju velikoga šoka. Javila se i vlasnica psića koja ga je prije nekoliko dana udomila.

"Veliko hvala HGSS Mostar i Veterinarskoj stanici Mostar koji nesebično pomažu i nama i našim krznenim prijateljima! Apel svim vlasnicima pasa - dobro čuvajte svoje ljubimce posebice ako ih vodite na Neretvu jer psi ne znaju koliko je Neretva brza i da može biti kobna za njih", poručuju iz Animal Care Centra.

Kopirati
Drag cursor here to close