Izložba

Livanjski psi ostvarili dobre rezultate na Europskoj izložbi pasa

Na izložbi je sudjelovalo oko 20 000 pasa raznih pasmina iz svih europskih država, a u vezi izložbe samih tornjaka, Barać je istaknuo kako ih je bilo ukupno 16, od čega 15 iz Republike Hrvatske te jedan iz BiH.
Lifestyle / Životinje | 18. 06. 2019. u 09:57 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na Europskoj izložbi pasa, koja se u protekla četiri dana održala u austrijskom gradu Welsu, sudjelovala je i Kinološka udruga iz Livna koja se predstavila sa svoja dva psa. 

"Tibetan Mastiff Kharsor Deel u vlasništvu Igora Čondrića zauzeo je četvrto mjesto u vrlo jakoj konkurenciji otvorenih mužjaka, dok je tornjak Aska u vlasništvu Ivana Milanovića zauzela visoko drugo mjesto u razredu otvorenih ženki", kazao je predstavnik udruge Luka Barać. 

Dodao je kako je na izložbi sudjelovalo oko 20 000 pasa raznih pasmina iz svih europskih država, a u vezi izložbe samih tornjaka, Barać je istaknuo kako ih je bilo ukupno 16, od čega 15 iz Republike Hrvatske te jedan iz BiH. 

Inače, predstavnici udruge i njihovi psi u ponedjeljak su se vratili s europske manifestacije pasa koju su sami financirali.

Kopirati
Drag cursor here to close