Vrijeme danas

Kišni kraj dana

Uz povoljne biometeorološke prilike, stabilnije vrijeme većina populacije će se danas osjećati bolje, kratkotrajnu pljuskovi mogu pokvariti ugođaj
Lifestyle / Životinje | 24. 04. 2018. u 08:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Danas u Hercegovini sunčano. U Bosni sunčano prije podne. U poslijepodnevnim i večernjim satima, umjeren razvoj oblačnosti će u Bosni uvjetovati lokalne pljuskove, moguću i grmljavinu.

Vjetar slab do umjerene jačine. U Hercegovini i jugozapadu Bosne vjetar jugozapadnog smjera. U većem dijelu Bosne vjetar sjevernog i sjeverozapadnog smjera.

Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između 6 i 11°C, na jugu zemlje do 14°C. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 24 i 28°C.

Uz povoljne biometeorološke prilike, stabilnije vrijeme i duže sunčane intervale, većina populacije će se danas osjećati bolje.

Moguće je da u poslijepodnevnim satima povremeni kratkotrajni pljuskovi pokvare ugođaj, a kod osjetljivih osoba nastupe manje poteškoće usljed umora uzrokovanog visokim temperaturama, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close