Povjerenje je najvažnije

Kako znati da vas pas voli

Postoje i mali znakovi koji vam jasno pokazuju što vaš čupavac osjeća prema vama.
Lifestyle / Životinje | 03. 03. 2018. u 08:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kako znati vole li nas naši psi? Iako postoje brojna i opsežna istraživanja koja su se bavila ovom tematikom, postoje i mali znakovi koji vam jasno pokazuju što vaš čupavac osjeća prema vama.
 
1. Vaš se pas dolazi maziti s vama nakon objeda. Nije misterij to da pse najčešće pokreće hrana, no znanstvenik Gregory Burns kaže da ono što pas učini nakon objeda predstavlja njemu nešto vrlo bitno. Stoga, ako se vaš pas odmah nakon objeda poželi maziti, to znači da ste mu jako bitni. Psić iz videa nakon prvog objeda uvijek zahtijeva šetnju kako bi obavio nuždu. No nakon večernjeg objeda najviše se voli ugnijezditi kraj svog vlasnika i maziti s njim. Ovaj je pesonja prošao prvi test.
 
2. Spava li vaš pas s vama? Neki ljudi ne dozvoljavaju spavanje pasa u krevetu u kojima spavaju oni. No to je jednostavan način da prepoznate voli li vas vaš pas i je li vam lojalan. Ako ostaje s vama u krevetu cijelo vrijeme dok ste i vi u njemu, vaš vas pas obožava.

3. Uznemiruje li vaš odlazak iz stana vašeg psa? Ako je odgovor potvrdan, to nije dobar znak. To je znak anksioznosti i nepovjerenja. Ako vaš pas bez problema odlazi na svoje mjesto ili u box, to je znak da vam vjeruje i da vas voli.
 
4. Raduje li vam se vaš pas kada se vratite doma? Sigurni smo da se svačiji ljubimac obraduje povratku vlasnika u dom. To je očiti znak da ste mu falili i da je jedva čekao da vas ponovno vidi.
 
Uz četiri način na koja možete prepoznati ljubav vašeg psa naglašavamo još jedan način na koji njegovu ljubav možete samo ojačati. Volite i vi njega, svakoga dana sve više i jače, a on će vam tu ljubav vratiti dvostruko.

Kopirati
Drag cursor here to close