'Moj pas i ja, drugara dva'

Dogs Trust organizira druženje s građanima uz interaktivne prezentacije

Događaju će, osim bh. tima fondacije, po prvi put prisustvovati novi Izvršni direktor Fondacije Dogs Trust, Owen Sharp, te još nekoliko članova Glavnog ureda
Lifestyle / Životinje | 24. 11. 2019. u 11:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predstavništvo Fondacije Dogs Trust u BiH organizira druženje koje za cilj ima podići svijest o ključnoj ulozi koju odgovorno vlasništvo pasa, udomljavanje i pozitivan odnos prema ljubimcima ima i za dobrostanje zajednice i za dobrobit pasa.

Događaj pod nazivom ''Moj pas i ja, drugara dva'' održat će se u četvrtak, 28.11.2019. godine u zagrijanom šatoru na lokaciji Glavna bina, Vilsonovo šetalište, između kafea Tito i Historijskog muzeja, s početkom u 18 sati.

Svi vlasnici pasa, ljubimci koji se dobro slažu s ljudima i drugim psima, predstavnici institucija i stranih organizacija te veleposlanstava, veterinarski stručnjaci, i svi drugi ljubitelji pasa i prijatelji Fondacije Dogs Trust pozvani su na događaj, priopćeno je iz fondacije.

Posjetitelji će tada imati priliku da sudjeluju u interaktivnim prezentacijama o važnosti mentalne stimulacija pasa te načinima da ljubimci zadovolje svoju želju za rješavanjem mentalnih problema, kao i o tome kako odabrati ljubimca s kojim će se obitelji najbolje slagati i koji će stoga biti sretan i zbrinut do kraja svog života.

Ovo druženje će biti prilika da se po prvi put susretnu i svi koji su se do sada prijavili za aktivnost fondacije Dogs Trust BFF.

Kao rezultat Facebook natjecanja u okviru kojeg su vlasnici pasa snimili kratke video zapise na teme kompatibilnosti sa svojim psima, te svega što su svoje pse naučili kroz metode nagrađivanja i pozitivne motivacije koje su naučili u Dogs Trust Školi za pse, ''producentima''  prvih 10 klipova s najvećim brojem Facebook lajkova, bit će uručene vrijedne glavne nagrade koje između ostalog sadrže i slagalice za pse te poklon bon u vrijednosti od 30 KM, dok će svi sudionici također kući ponijeti korisne poklone, uključujući kabanicu za svog psa.

Događaju će, osim bh. tima fondacije, po prvi put nazočiti novi Izvršni direktor Fondacije Dogs Trust, Owen Sharp, te još nekoliko članova Glavnog ureda, priopćeno je iz Dogs Trusta.

Kopirati
Drag cursor here to close