Napušteni psi

Dogs Trust edukaciju u Mostaru pomjerio na novi datum

Prvi Dogs Trust događaj u HNŽ-u u povodu širenja programa za podršku rješavanju problema napuštenih pasa.
Lifestyle / Životinje | 03. 04. 2019. u 11:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predstavništvo Fondacije Dogs Trust u BiH će, u povodu otvaranja svoja dva najveća programa u Hercegovačko-neretvanskoj županiji, upriličiti svoj prvi javni događaj, i to u srijedu, 17.4.2019. godine u 17:30 sati, na lokaciji Šetalište N.Š. Zrinjskog, u Mostaru.

Provođenje Dogs Trust programa edukacije školske djece, te masovne sterilizacije napuštenih, i besplatne sterilizacije vlasničkih pasa, će se od ove godine, kao podrška zakonskom, sustavnom, humanom i trajnom rješavanju problema napuštenih pasa, provoditi na području HNŽ-a.

Na događaj su pozvani vlasnici pasa čiji ljubimci vole druženje s drugim psima i ljudima i kojima gužva neće izazvati stres, te sve ljubitelje pasa, ali i djeca, roditelji, prosvjetni radnici i veterinarski stručnjaci.

Na događaju će biti organizirano nagradno izvlačenje dobitnika Facebook natjecanja. Prvih pet dobitnika osvojit će vrijedne nagrade za sebe i svoje ljubimce, dok će svi posjetitelji također dobiti korisne poklone.

''Pozivamo sve koji planiraju doći na događaj da sudjeluju u Facebook natjecanju na našoj Facebook stranici Predstavništvo Fondacije Dogs Trust u BiH! Pored informacija o našim programima koje na događaju možete dobiti iz prve ruke, za najmlađe posjetitelje će biti upriličena i edukativno-zabavna radionica i prikladni pokloni'', naveli su iz Dogs Trusta.

 

DOGS TRUST U HNŽ: ODGOVORNOST I
SIGURNOST NA PRVOM MJESTU
Mostar, 17.4.2019.
P R O G R A M

17:00 – 17:30        Dolazak posjetitelja
17:30 – 17:40        Izjave za medije
17:40 – 17:45        Najava programa
17:45 – 17:55        Pozdravno obraćanje šefa Predstavništva
17:55 – 18:10        Obraćanje predstavnika lokalne vlasti
18:10 – 18:30        Dodjela glavnih nagrada Facebook natjecanja
18:30 – 19:30        Posjeta štandovima (Program edukacije za osnovne škole, sterilizacija pasa i odgovorno vlasništvo za vlasnike, podjela poklona, te brošura i drugih materijala)
19:30                          Kraj događaja

Kopirati
Drag cursor here to close