Dogs Trust

Događaj 'Moj pas i ja, prava drugara dva' u Sarajevu

Posjetitelji će imat priliku da sudjeluju u interaktivnim prezentacijama o važnosti mentalne stimulacija pasa te načinima da ljubimci zadovolje svoju želju za rješavanjem mentalnih problema.
Lifestyle / Životinje | 26. 11. 2019. u 17:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predstavništvo Fondacije Dogs Trust u BiH organizira druženje koje za cilj ima podići svijest o ključnoj ulozi koju odgovorno vlasništvo pasa, udomljavanje i pozitivan odnos prema ljubimcima ima i za dobro stanje zajednice i za dobrobit pasa.

Događaj se organizira u četvrtak 28.11.2019. godine u zagrijanom šatoru na lokaciji Glavna bina, Vilsonovo šetalište, između kafea Tito i Historijskog muzeja, s početkom u 18:00 sati.

Na događaj su pozvani svi vlasnici pasa, ljubimci koji se dobro slažu s ljudima i drugim psima, predstavnici institucija i stranih organizacija te veleposlanstava, veterinarski stručnjaci, i svi drugi ljubitelji pasa i prijatelji Fondacije Dogs Trust, navodi se u PR priopćenju.

Foto: Dogs Trust / 

Na samom događaju, posjetitelji će imat priliku da sudjeluju u interaktivnim prezentacijama o važnosti mentalne stimulacija pasa te načinima da ljubimci zadovolje svoju želju za rješavanjem mentalnih problema, kao i o tome kako odabrati ljubimca s kojim će se obitelj najbolje slagati i koji će stoga biti sretan i zbrinut do kraja svog života.

Ovo druženje će bit prilika da se po prvi put susretnu i svi koji su se do sada prijavili za aktivnost Dogs Trust BFF: http://www.dogstrust.ba/dogstrustbff/

Kao rezultat Facebook natjecanja u okviru kojeg su vlasnici pasa snimili kratke video zapise na teme kompatibilnosti sa svojim psima, te svega što su svoje pse naučili kroz metode nagrađivanja i pozitivne motivacije koje su naučili u Dogs Trust Školi za pse, ''producentima'' prvih 10 klipova s najvećim brojem Facebook lajkova, bit će uručene vrijedne glavne nagrade koje između ostalog sadrže i puzle za pse te poklon bon u vrijednosti od 30 KM, dok će svi sudionici također kući ponijeti korisne poklone, uključujući kabanicu za svog psa.

Događaju će, pored  tima Fondacije Dogs Trust u BiH, po prvi put prisustvovati novi Izvršni direktor Fondacije Dogs Trust, Owen Sharp, te još nekoliko članova Glavnog ureda.

 

Kopirati
Drag cursor here to close