Ljubitelj pasa

Britanski veleposlanik posjetio Dogs Trust

Ovom prilikom Šef predstavništva, Anel Bećirović, upoznao je veleposlanika s detaljima društveno korisnog rada predstavništva
Lifestyle / Životinje | 09. 08. 2019. u 11:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predstavništvo Fondacije Dogs Trust u srijedu je posjetio veleposlanik Velike Britanije u Bosni i Hercegovini, Matthew Field.

Ovom prilikom Šef predstavništva, Anel Bećirović, upoznao je veleposlanika s detaljima društveno korisnog rada predstavništva ove najveće organizacije za dobrobit pasa u Velikoj Britaniji i jedne od najvećih u svijetu, priopćeno je iz fondacije.

Foto: PR / Britanski veleposlanik u Dogs Trustu

Veleposlanik Field izrazio je spremnost da podrži rad Predstavništva u svim aspektima, uključujući u naporima da lokalne vlasti uspostave humani, zakonski Sustav za upravljanje populacijom pasa kakav imaju svi razvijeni centri u svijetu i koji će jedini problem napuštenih pasa riješiti trajno i održivo, unapređujući dobrobit i zajednice i pasa.

Inače ljubitelj pasa, veleposlanik Field se tijekom posjete upoznao i s Nemom, psom u Programu fostering udomljavanja koji baš sada traži pravi dom i vlasnika kojeg će usrećiti.

Foto: PR / Britanski veleposlanik u Dogs Trustu

''Umiljati i lijepi Nemo odmah je osvojio srce Ambasadora koji je odlučio na svojim društvenim mrežama pomoći da se proširi vijest o tome kakvog vlasnika Nemo traži i kako inače na kvalitetan način možete udomiti psa uz podršku Dogs Trust Programa fostering udomljavanja, ali i kako možete postati Fostering volonter i pomoći da se spasi što više života napuštenih pasa'', navode iz fondacije.

Predstavništvo Dog Trusta je zahvalno za kontinuiranu suradnju sa Veleposlanstvom Velike Britanije koju planira nastaviti i intenzivirati.

Kopirati
Drag cursor here to close