Dobri ljudi mekih srca

Mostar: Pomozimo vatrogascima u spašavanju malenih psića

Lifestyle / Životinje | 07. 11. 2017. u 13:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarski vatrogasci spasili su malene psiće, a udruga Animal Care Centar (ACC) poziva sve da pomognu ovim velikodušnim vatrogascima i malenim krznenim ljubimcima.

''Vatrogasci koji uvijek pomažu nejakima i spašavaju našu prirodu, a pronašli su tri malena psića. Naravno, nisu ih imali srca prepustiti surovom životu na ulici. Pružili su im sklonište, a mi smo im pomogli s hranom. Nije li ovo izvrsna prilika da im se odužimo za svu žrtvu koju redovito čine za nas? Nije li ovo pravo vrijeme da im pomognemo udomiti ove krznene slatkiše? Uvjereni smo da među vama ima onih koji su spremni i voljni dokazati svoju srčanost. Pomozite nam da skupimo što više hrane za ove dobre ljude da hrane ove preslatke pufnice'', napisali su na stranici Animal Care Centra, navodeći kako putem njihove službene Facebook stranice možete dobiti više informacija za pomoć.

''Svi ste ljetos, vjerujemo, bili svjedoci vrijednosti, požrtvovnosti, humanosti i hrabrosti naših vatrogasaca. Dok su buktile vatre i ogromni požari gutali šume, biljke, životinje i sve što su imali pred sobom, oni nisi posustajali niti se predavali! Oni su naši vatrogasci! Uvijek spremni pomoći pa i onda ako ste izgubili ključ i ne možete ući u kuću. Bez pogovora dolaze na svaki poziv i pomažu na licu mjesta. Rado su se svaki put odazvali i pomogli nama i našim štićenicima. Pomažu nejakima, a mi vas molimo da im pomognemo'', napisali su na stranici Animal Care Centra.

Kopirati
Drag cursor here to close