Nazdravimo skupa

Whiskey sajam u Mostaru donosi najpoznatiji američki viski

Prvi Whiskey sajam koji je okupio entuzijaste i ljubitelje dobrog viskija, održati će se u Mostaru, 26. i 27. veljače
Lifestyle / Hrana | 25. 02. 2019. u 14:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ljubitelji najpoznatijeg američkog viskija, Jack Daniel'sa, imat će priliku da na prvom Whiskey sajmu u Bosni i Hercegovini kušaju najbolje iz destilerije iz Tennessee-a.

Prvi Whiskey sajam koji je okupio entuzijaste i ljubitelje dobrog viskija, održati će se u Mostaru, 26. i 27. veljače u Mepas Mallu.  Kako pravilno kušati whiskey, koje su razlike i sličnosti u prozvodima iz destilarije Jack Daniel's, zašto baš broj 7... samo su neke od stvari koje će posjetitelji Whisky sajma moći saznati.

Pored toga, posjetitelji će moći i kušati najpoznatije Jack Danile's viskije i uvjeriti se zašto on spada u red najboljih i najpoznatijih viskija na svijetu. Uz sve to moći će te otputovati i u virtualnu šetnju Lynchburgom, rodnim mjestom Jack Daniel'sa i destilerijom u kojoj se radi svaka kap Jack Daniel's viskija.

Posebno iznenađenje predstavljaju zatvorene viski radionice. Rezervirana za prvi dan "Jack Daniel's Introduction" radionica će vas upoznati s najpoznatiji američkim whiskeyem, otkriti zašto Jack Daniel's ne spada u kategoriju bourbon whiskeya kao i upoznati vas s mnogim tajnama koje se kriju iza priče stare 153 godine. Na radionici ćete imati priliku saznati razlike u načinu proizvodnje, kao i okusiti razlike među najužim članovima Jack Daniel's obitelji.

Whiskey sajam biće otvoren od 16 do 21h, a ulaznice se mogu nabaviti na samom ulazu. Broj mjesta na zatvorene radionice je ograničen, stoga na vrijeme rezervirajte svoje mjesto.

Kopirati
Drag cursor here to close