Sweet goes Keto

Predavanje u Mostaru: Kako pripremiti slastice, torte i kolače bez šećera

Nutricionističko predavanje o slasticama bez šećera (Sweet goes Keto) se organizira u sklopu Festivala torti "Torte&To” u petak 22. 12. u 17 sati, u prostoru Adventa u Mostaru.
Lifestyle / Hrana | 11. 12. 2017. u 10:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Humanitarni Festival torti "Torte i to'',  se organizira već tri godine, a drugu godinu za redom  u prostoru Adventa u Mostaru.

Oove godine održat će se i jedinstveno nutricionističko predavanje i degustacija na temu kako pripremiti slastice, torte i kolače bez šećera, brašna i svih drugih nezdravih namirnica.

Predavanje 'Greek Goes Keto' će održati Apollonas G. Kapsalis nutricionist i osobni trener, stručnjak za ketogenu prehranu s međunarodnom karijerom koji trenutačno boravi u Mostaru.

''Živimo u vremenu porasti autoimunih oboljenja, dijabetesa, pretilosti i pojave malignih bolesti koje su usko vezane uz prehrambene navike i životni stil. Upravo radi toga naš Magazin organizira nutricionističko predavanje, svojevrstan mini tečaj i degustaciju u sklopu festivala Torti ”Torte&To". Osim predavanja, posjetitelji će dobiti zanimljive darove, a sve zdrave slastice će se moći isprobati'', navedeno je u priopćenju magazina Vedrina.

''Osim izvrsnih recepata za slastice, posebno naglašavamo njegovu domaću čokoladu bez šećera koju mogu konzumirati čak i dijabetičari i osobe s autoimunim bolestima. Po njegovim riječima, moguće je jesti slatko svaki dan, a pri tome ne ugroziti zdravlje i tjelesnu težinu. Značajan naglasak stavit će na ishranu dijabetičara, odnosno djece s ovom opakom bolešću. Ova djeca će u vrijeme blagdana posebno biti izloženi raznim iskušenjima. Apollonas Kapsalis je osmislio program kojim cijela obitelj može uživati u hrani i jesti zdrave deserte. Pri tome se član koji ima dijabetes, autoimunu bolest ili višak kilograma neće osjećati izolirano jer i on/ona to mogu konzumitrati.  Velikodušni pokrovitelji nagrada i darova posjetiteljima predavanja su BIOTIME  Podravka BiH Adepto Company Autopoduzeće Imotski Autoherc Ledo'', navedeno je u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close